Yardım Xiaomi Mi A2 Rehberim koyu tema modunda takılı kaldı

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
beyler nasıl olduysa dün rehberim kendi kendine koyu tema da takılı kaldı.ben özelliği açmamıştım halbuki.değiştirmeye çalıştığımda ise seçenek aktif olmadığı için devre dışı bırakamıyorum.temanız koyu temada olduğu için önce onu değiştirin diyor.açık temayı seçtiğim halde yine değişmiyor.telefonu kapadım açtım yine değişmedi.Bu sorunu yaşıyan var mı ya da çözümünü bilen ?

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
yeni bir kullanıcı aç derken ??
ayarlar
sistem
gelişmiş
Birden çok kullanıcı oraya gel kullanıcı ekle de isi yaz sonra üstüne tıkla yenı bir kullanıcıya gececek windowstakı gibi o arayizde resim ve programlar gözükmez endişelenme rehberi dene daha sonra yıne aynı ayardan eskı kullanıcıya geçersin daha pratik geçme yoluda var resımdeki menide sağ altta adam simgesi var turkuaz mavisi oda kısayol ordanda açılır

Oyla:

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
ayarlar
sistem
gelişmiş
Birden çok kullanıcı oraya gel kullanıcı ekle de isi yaz sonra üstüne tıkla yenı bir kullanıcıya gececek windowstakı gibi o arayizde resim ve programlar gözükmez endişelenme rehberi dene daha sonra yıne aynı ayardan eskı kullanıcıya geçersin daha pratik geçme yoluda var resımdeki menide sağ altta adam simgesi var turkuaz mavisi oda kısayol ordanda açılır
yok hocam işe yaramıyor,hala değiştirilmiyor

Oyla:
Üst Alt