Rehber Xiaomi Mi A1 VPN Yöntemi ile Resmi Stabil Android Pie Güncelleme

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Emin misiniz öyle bir şey olduğuna? Çünkü ben daha rom atıp Gcam'i tekrar yükleyecektim. Onun için de 8.0'ı flashlamam gerekiyor :(
Hataları düzelteceklerini sanmıyorum. Bilerek baştan savma hemen ala acele yapılmış bırakılacak gibi duruyor. Troll olsun diye de anti rollback getirmişler. Aklı olan xiaomi almaz artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARkadaşalar bu adam çift hattada volteyi çalıştırmış. Ek bir ayarmı yapmış acaba. Yüksek ingilazca yetmedi :) Bi baki verseniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hindistan'da VoLTE her telefonda çalıştığı için açmış.

Son düzenleme:

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
Ben son güncellemeden genel anlamda memnunum. Bildirim sorunuda teker teker düzeldi.7 den 8 e çekerkende ufak bi bildirim sorunu olmuştu hatırlıyorum. Artık tüm uygulamalardan bildirim almaya başladım.Sadece ses konusunda ufak bi optimize gerekli.
Bu arada cihazın sesi 8.1'de de kısıktı fakat çok daha iyiydi. Kalitede düşüş var. Seslerin ayırdı azalmış, bas sesler diğerlerini bastırıyor. Önceden çok daha keyifli giden zil sesleri şu an kayıp, gitar sesleri geri çekilmiş. Umarım bunları atlamazlar ya fix güncellemede.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Ben son güncellemeden genel anlamda memnunum. Bildirim sorunuda teker teker düzeldi.7 den 8 e çekerkende ufak bi bildirim sorunu olmuştu hatırlıyorum. Artık tüm uygulamalardan bildirim almaya başladım.Sadece ses konusunda ufak bi optimize gerekli.

Ben A1'e One A9'dan geçmiştim, One A9 ses çipi ve gücüyle bayağı lider cihazlar arasındaydı, müzik benim için ilk sıralardadır, kendim de davulcuyum. A1 benim için yeterli geliyordu ilk aldığımda ama şu an içine edilmiş vaziyette ses, eski haline çevirseler kafi..

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
Ben A1'e One A9'dan geçmiştim, One A9 ses çipi ve gücüyle bayağı lider cihazlar arasındaydı, müzik benim için ilk sıralardadır, kendim de davulcuyum. A1 benim için yeterli geliyordu ilk aldığımda ama şu an içine edilmiş vaziyette ses, eski haline çevirseler kafi..
Ses konusunda sizlerle hemfikirim. Nedense kulaklık sesi bana eskisinden daha temiz geliyor ama cihaz hoparlörü baya kötü.

h_k_yavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HAYRETTİN
Cihazım
XİOAMİ Mİ A1
Konular
9
android 9 da google asistan ı nasıl aktif ediyoruz. (google da türkçe aramayı değil karıştırmayalım) İngilizce istemiyorum. yapanlar varmış ama ben yapamadım

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
android 9 da google asistan ı nasıl aktif ediyoruz. (google da türkçe aramayı değil karıştırmayalım) İngilizce istemiyorum. yapanlar varmış ama ben yapamadım
Ayarlardan Google a girin.Arama, asistan ve sese girip ilk takma adınızı sonra asistan sekmesine geçip dillerden sadece UK İngilizceyi seçin.Geri gelip alttan kesintisiz iletişimi aktifleştirin.Geri gelin alttaki seçenekleri ve diğer sekmeleri kendinize göre kişiselleştirin.Google asistan sekmesinde işiniz bitti şimdi geri çıkıp ses seçeneğini seçin.Dillerden birinci dil ingilizce UK, ikinci dil Türkçe seçin.Geri gelip sözlü sonuçları açık konuma getirin.Voice match seçeneğine gelip voice match ile erişimi aktif hale getirip ayarlamaları yapın.Sonra tekrar geri gelip en son arama dili ve bölgesini Türkiye yapın ve hepsi bu kadar.Yalnız Türkiye için hala stabil değil bilginiz olsun.

Üst Alt