Çözüldü Xiaomi Mi 9t nv data is corrupted hatası hakkında

erdemmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
k920pro
Konular
6
merhaba arkadaşlar. cihazım mi9t 128gb. MIXM rom var üstünde. boot kilidini açtım, twrp yükledim. twrp ile full yedek aldım. root oldum, qnc dosyasını yedekledim ve sdf5, sdf6 ve sdf1 dosyalarını sildim. dosyaları silmiş olmama rağmen telefonu kapatıp açtığımda sistemde sıfırlamanın olmadığını gördüm. cmd'den sildim, twrp consoldan sildim, twrp file manager'dan sildim ama işlemin başarılı olmadığını telefonu kapatıp açınca gördüm. root ile ilgili sorun yaşadım, rootu kaldıramadım ve orjinal romu miflash ile yükledim. yükleme bittikten sonra "nv data is corrupted" sorunu ile karşılaştım. twrp ile full geri yükleme yaptığımda sorun oluyor, kısmi geri yükleme yaptığımda efs'yi yüklesem de aynı hata devam ediyor. miui 10 yüklüyorum, 11 yüklüyorum sürekli aynı sorun. bana bu konuda ne önerirsiniz?

ayrıca elimde henüz kilidini açmadığım ama süresi dolmuş hazır bekleyen EUXM romlu mi9t 128gb var. ona da işlem yapmam gerekiyor. bu cihazdan alacağım yedeği yani EU romlu cihazdaki yedeği MI rom yüklü cihaza twrp ile yüklesem sorun olur mu?

değerli görüşlerinizi bekliyorum. ilginize teşekkür ederim.

semihsezer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 6
Konular
4
nv dosyalarıyla ne alıp veremediğin var dostum? nv dosyası nedir ne yapmaya çalışıyosun onları silerek açıklayabilir misin?senin kadar bilgili değilim bu konularda. bende de mi9t var sadece twrp kurup eu rom yükledim bakıyorum keyfime. yalnızca ne yapmaya çalıştığını merak ettim. kolay gelsin

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
nv dosyalarıyla ne alıp veremediğin var dostum? nv dosyası nedir ne yapmaya çalışıyosun onları silerek açıklayabilir misin?senin kadar bilgili değilim bu konularda. bende de mi9t var sadece twrp kurup eu rom yükledim bakıyorum keyfime. yalnızca ne yapmaya çalıştığını merak ettim. kolay gelsin

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmei repair yapacaktı

erdemmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
k920pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nv ile işim yok. Rom yüklerken bozuldu. Kısmet :)

erdemmetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
k920pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilgili dosyaları yeniden silerek telefonun açılmasını sağladım. bilginize sunarım.

Emrahky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
hangi dosyaları sildin ? ayrıntı verirsen sevinirim

Emrahky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 5s plus
Konular
2
Bende alıyordum fasbootta farklı room attım faeklıdmerken evolotion x kurdum imei işlemi yapıp tekrar globale döndüm ama ama tilt olduğum yer twrpde unable to decrpy fbe hatası alıyor ama bana bir sorun değil ama sinirmoldum yşnede twrpde işlemler yapıyorum bu aralar gözüme batıyor sen nasıl çözüm buldun belki onu denerim

Üst Alt