Rehber Xiaomi Mi 9 Twrp 3.2.3 Otomatik Yükleme Aracı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetCihanT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihan
Cihazım
mi6
Konular
0
bootloader başvrusu nasıl yapılıyor

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
By.TRabZonLu™ eee hocam geçen sene mi8 için konuşuyorduk şimdi de mi9 için konuşalım biraz :) twrp yi denediniz mi bootloader ı bugün açtım ama daha wipe yapmadım eğer twrp çalışmıyorsa uğraşmaya gerek yok facepalm~~

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
bootloader başvrusu nasıl yapılıyor

Bootloader kilidi açma

Kilit açma işlemiyle telefon sıfırlanacağı için tüm bilgiler silinir, işlemlere başlamadan yedek alınız.

1) Mi Flash Unlock adresinden Miflash unlock dosyasını indirin.

2) İndirdiğiniz dosyadan Mi Account hesabınıza giriş yapın. (Telefonunuzdaki Mi Cloud Hesabı olmalıdır)

3) Telefonunuzdan Ayarlar-Telefon Hakkında-Miui Sürümüne 5 kez tıklayın. (Geliştirici Seçenekler Açılacaktır.)

4) Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici Seçenekler kısmından "Mi Kilit Açma Durumu"na tıklayın "Hesap ve Cihaz Ekle" kısmına tıklayın. (Ekleme gerçekleşmez ise Hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapınız.)

5) Geri gelip "Oem Kilit Açma" butonunu aktif ediniz.

6) Telefonunuzu Kapatınız.

7) Ses Kısma ve güç tuşlarına basınız. Ekranda Fastboot yazısı ile Android maskotu gelince bırakınız. Sonra bilgisayara bağlayınız.

8) Miflash unlock ile bootloader işlemini tamamlayın. (Süre verdiğinde o süre sonunda Tekrar Yapınız.)

Kilit açma işlemi 72 ile 360 saat arasında değişkenlik gösterebiliyor.

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Bootloader kilidi açma

Kilit açma işlemiyle telefon sıfırlanacağı için tüm bilgiler silinir, işlemlere başlamadan yedek alınız.

1) Mi Flash Unlock adresinden Miflash unlock dosyasını indirin.

2) İndirdiğiniz dosyadan Mi Account hesabınıza giriş yapın. (Telefonunuzdaki Mi Cloud Hesabı olmalıdır)

3) Telefonunuzdan Ayarlar-Telefon Hakkında-Miui Sürümüne 5 kez tıklayın. (Geliştirici Seçenekler Açılacaktır.)

4) Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici Seçenekler kısmından "Mi Kilit Açma Durumu"na tıklayın "Hesap ve Cihaz Ekle" kısmına tıklayın. (Ekleme gerçekleşmez ise Hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapınız.)

5) Geri gelip "Oem Kilit Açma" butonunu aktif ediniz.

6) Telefonunuzu Kapatınız.

7) Ses Kısma ve güç tuşlarına basınız. Ekranda Fastboot yazısı ile Android maskotu gelince bırakınız. Sonra bilgisayara bağlayınız.

8) Miflash unlock ile bootloader işlemini tamamlayın. (Süre verdiğinde o süre sonunda Tekrar Yapınız.)

Kilit açma işlemi 72 ile 360 saat arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Buna ek mi cloud üzerinde cihazımı bul kapalı olmalıdır yoksa hata verir giggle~~

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
By.TRabZonLu™ eee hocam geçen sene mi8 için konuşuyorduk şimdi de mi9 için konuşalım biraz :) twrp yi denediniz mi bootloader ı bugün açtım ama daha wipe yapmadım eğer twrp çalışmıyorsa uğraşmaya gerek yok facepalm~~
Cihazı yeni aldım hocam BL kilidi başvurusunu da yeni yaptım, twrp test edemedim

emre3425

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
Xiaomi mi9
Meslek
Teknisyen
Konular
1

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
beden de açıkken yapmaya çalıştım 320 saat sonra dene uyarısı geldi ondan kaynaklı mıdır ?
Hayır doğru yapmışsın dostum 15 gün sonra tekrar denersen işlem başarılı bir şekilde gerçekleşirclap~~ unutma verilerin silinecek hi~~

emre3425

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
Xiaomi mi9
Meslek
Teknisyen
Konular
1
Hayır doğru yapmışsın dostum 15 gün sonra tekrar denersen işlem başarılı bir şekilde gerçekleşirclap~~ unutma verilerin silinecek hi~~
BL kilidinden sonra bi 15 günde rom için mi bekleyeceğim yoksa hemen atılır mı acaba wait~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt