Haber Xiaomi Mi 9 Tanıtım Tarihi ve Özellikleri Sızdırıldı!

Xiaomi’nin 2019 yılında piyasaya süreceği amiral gemisi cihazı Xiaomi Mi 9 modeliyle ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor. Cihazın muhtemel teknik özellikleri sızdırılan posterler ile iyiden iyiye ortaya çıkarken lansman tarihi ile ilgili bazı ipuçları belirdi.
Xiaomi’nin kurucu ortağı  Lei Jun bir süredir Weibo üzerinde 9120 sayısını içeren paylaşımlar yapmakta ve bu da kullanıcılar tarafında cihazın 19 şubatta tanıtılacağı izlenimini yarattı ve bunu düşünmek için yeterince geçerli sebepleri var. Son yıllarda çalkantılı bir grafik çizen ve S ve Note serileri ile istediği başarıyı yakalayamamış olan Samsung bu yıl S serisinin lansmanını erkene çekerek 20 Şubat tarihinde lansmanın yapılmasına karar verdi. Bu lansmanda bizler Galaxy S10 S10+ S10E modellerini ve geçtiğimiz aylarda detayları gizlenerek gösterilen katlanabilir ekranlı Samsung cihazı göreceğiz...

Okumaya devam et...

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Gereksizce artan özellikler ve düşen pil kapasiteleri.
Günümüz şartlarında 4000mAh seviyesinin altındaki pil kapasitesi bence yetersiz. 855 işlemci 5G ve 3500 pil az olur. Hızlı şarj da olsa şahsi fikrim büyük kapasiteli pildir.
Samsung M30 modeli tasarım yanında donanım ve 5000mAh pili ile çok ilgi çekeceğe benziyor. (fiyat konusunu ayrıca konuşmak lazım, o ayrı bir konu)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Mi 6 dan Mi 9 a terfi etmek güzel bir seçenek olurdu.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
mi 6 çok hoş cihaz bende 5s var beyaz görüntüsü sıkıntı sadece yoksa telefon ateş ediyor.
Biz bu yaşta mi 6 dan sıkılmaya başladık. Sizin 5s de devam etmeniz doğrusu takdire şayan.

Üst Alt