- Adım
- ㅤ
- Cihazım
- ㅤ
- Konular
- 188
Gerek var indirmeye hocamGerek yok yani indirmeye.Yeni olduğum için bu islemler hakkında pek bi bilgim yok kusura bakmayın
Gerek var indirmeye hocamGerek yok yani indirmeye.Yeni olduğum için bu islemler hakkında pek bi bilgim yok kusura bakmayın
TeşekkürlerGerek var indirmeye hocam![]()
Hocam twrp modunda başlattığım zaman twrp ilk açıldığı zaman password istiyor Cansel dediğim zaman normal twrp ye dönüyorum ama cihaz hafızasını instalden göremiyorumTwrp Recovery Yükleme![]()
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_mi9se dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
![]()
Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.0-0421
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
kilit ekranı şifersi varsa onu gir. eğer desen felan var ise kaldır öyle dene girersin.Hocam twrp modunda başlattığım zaman twrp ilk açıldığı zaman password istiyor Cansel dediğim zaman normal twrp ye dönüyorum ama cihaz hafızasını instalden göremiyorum
Anladım hocam teşekkürlerkilit ekranı şifersi varsa onu gir. eğer desen felan var ise kaldır öyle dene girersin.
Ss atabilir misiniz nasıl bı hata aldiginizi tam anlamadımxiaomi usb driverlarını indirip açmaya çalıştığımda sistem bu dosyayı bulamıyor diye hata aldım yardımcı olabilecek var mı?
Geç gördüm cevabınızı kusura bakmayın sorunu winrarı tekrar yükleyerek çözdüm teşekkürlerSs atabilir misiniz nasıl bı hata aldiginizi tam anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
WinRAR yüklü de olmayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ClassiCTR hocam bu konuda tek tuşla twrp yükleme aracınin linkini bulamadım yardımcı olur musunuz