yazılan bütün adımları takip ediyorum fakat ''TWRP Recovery cihaza yaziliyor...'' ekranında kalıyor telefonu bikere yeniden başlatıyor mi ekranına gelip telefon kapanıyor ve öyle kalıyor. sebebi nedir ?
Evet dosyalara erisim varDosyalara erişebiliyormusunuz
Bu dosyalar aynı klasörde toplayın. klasörü masaüstüne kopyalayıp programı çalıştırınyazılan bütün adımları takip ediyorum fakat ''TWRP Recovery cihaza yaziliyor...'' ekranında kalıyor telefonu bikere yeniden başlatıyor mi ekranına gelip telefon kapanıyor ve öyle kalıyor. sebebi nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam cok güzel bir şey hazırlamissiniz fakat ben hata alıyorum herşeyi eksiksiz yaptığıma eminim en sonda YAZMA HATASİ çıkıyorTwrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_mi9se dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.0-0421
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
BL kilidi açık mı kontrol edin. Cihazı fastboot moduna alıp programda 2.seçenekten devam edinHocam cok güzel bir şey hazırlamissiniz fakat ben hata alıyorum herşeyi eksiksiz yaptığıma eminim en sonda YAZMA HATASİ çıkıyor
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bl açık fastboot moduna da aldım.cihaz açıkken de yaptım olmadı maalesefBL kilidi açık mı kontrol edin. Cihazı fastboot moduna alıp programda 2.seçenekten devam edin
teamviewer varsa ÖM ile gönderin kontrol edeyimHocam işlemlerinizi aynı şekilde yaptım programı da başarılı bir şekilde kurdum yönetici ve normal olarak çalıştırdım adımları ilerledim fakat sonunda YAZMA HATASİ alıyorum sebebi nedir acaba
Bl açık fastboot moduna da aldım.cihaz açıkken de yaptım olmadı maalesef
Şuan işteyim ve elektrik yok internet yok işten sonra akşam 6 gibi tekrar irtibata gecebilir miyizteamviewer varsa ÖM ile gönderin kontrol edeyim