Haber Xiaomi Mi 9 Lite geliyor! İşte çıkış tarihi

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

16 Eylül günü İspanya’da duyurulacak telefonun tanıtım afişinde 32 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameradan ve 48 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera vurgulanıyor. Ön kamera f/2.0 arka kamera ise f/1.8 diyaframa sahip olacak.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ek olarak arka tarafta 8 Megapiksel çözünürlüğündeki geniş açılı kameraya ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama sensörüne de yer verilecek. 6.39 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 1080×2340 piksel çözünürlük sunan ve parmak izi okuyabilen telefon, Snapdragon 710‘dan güç alıyor.

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 710, X15 LTE modeme ve Adreno 616 GPU’ya ev sahipliği yapıyor.

18W hızlı şarj desteği bulunan 4030 mAh‘lık bataryadan beslenen telefon, 179 gram ağırlığa ve 8.67 mm kalınlığa sahip. Mi CC9 modelinde 6 GB ve 8 GB RAM seçenekleri bulunurken, Mi 9 Lite’da değişiklik olup olmayacağı bilinmiyor.

Xiaomi Mi 9 Lite fiyatı şu anda bilinmezliğini koruyor.

Kaynak : Sdn

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Bu birbirinin aynısı kopya olan sadece adı modeli değişen telefonlardan bıkkınlık geldi artık. 9 da ne hikmet varsa her hafta bir model ekleniyor.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
CC9'un global versiyonunu Mi 9 Lite adıyla satacaklar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Mi 9 se nin aynısı herşeyiyle batarya artmış sadece bu nasıl birşey çözemedim ?

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Adamlar piyasayı ele geçirmeye oynuyor her fiyat segmenti için, iyide yapıyorlar.Yazılım konusunda da iyi iş çıkarsalar tadından yenmez.Şu amoled erkanların gitgide yaygınlaşıp lcd denen saçma teknolojinin artık bitmesi lazım.Ekran yanması konusu keşke çözülebilse, artık kimyasal bir olay mı yoksa arge yapılıp üstünden gelinebilecek bir teknoloji mi zaman gösterecek.

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular