Soru Xiaomi mi 8 Sim kart etkinleştirme

• Konbuyu başlatan vanery
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 29
  • Görüntüleme 15K

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Herkese merhaba,
Mi8 telefonum da şebeke sorunları yaşamaya başladım. Sim kartımı değiştirince herşey normal görünmeye başladı. Sim kartım çalışıyor ama
Ayarlar - Mi Hesabı - Hesap Güvenliği - Cihazlar kısmında görünen mi 8 telefonumun altında
Sim Kart Yok Veya Etkinleştirilemedi
Yazıyor.

Bu bir sorun mudur acaba.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
dili ingilizce yap yeniden başlat ve tekrar dene. ama unutma her deneme 0.80 kr ücrete tabidir...

Oyla:

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef olmadı. Dil ingilizce yaptım,cihazı bul kapattım açtım denedim, yeni rom yükledim, yeni bir hesap açtım ne yaptıysam olmadı. birtürlü anlamadım.

Oyla:

YUKBAY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gök Kurt
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Amele
Konular
2
Türktelekom'a geçiş yaptıktan sonra aynı hata bende de var. Bir kez daha gösterdi ki Türktelekom pişmanlıktır. Ayrıca her denemem 0,80 kuruş

Oyla:

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Türktelekom'a geçiş yaptıktan sonra aynı hata bende de var. Bir kez daha gösterdi ki Türktelekom pişmanlıktır. Ayrıca her denemem 0,80 kuruş

Faturama 50tl geldi sırf bu saçma sapan etkinleştirme yüzünden. Yeni rom bile kurdum olmadı. Telefonu sattım en sonunda. Hayatımın sonuna kadar böyle saçma sapan birşey ile uğraşmak istemedim.
Yeni rom attım
Dili İngilizce yaptım.
Find my phone kapattım açtım Web sitesinden yerimi buldum.
Şebeke full çeken yerde denedim.
Sim 2
Sim 1 de denedim
Başka sim ile denedim
Daha aklıma gelebilecek her yolu denedim. Aklıma gelmeyenler var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Faturama 50tl geldi sırf bu saçma sapan etkinleştirme yüzünden. Yeni rom bile kurdum olmadı. Telefonu sattım en sonunda. Hayatımın sonuna kadar böyle saçma sapan birşey ile uğraşmak istemedim.
Yeni rom attım
Dili İngilizce yaptım.
Sim 2
Sim 1 de denedim
Başka sim ile denedim

ayarlar-sistem uygulamaları-mi bulut-mesajlar bölümüne girip eşitlemeyi kapatın. böyle yapınca sms gönderemeyecektir. ancak her açılışta yine de sim kart etkinleştirilemedi hatası ekrana gelecektir, önemsemeyin geçin.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Yeni rom attım
Dili İngilizce yaptım.
Sim 2
Sim 1 de denedim
Başka sim ile denedim

işte xiaominin böyle lanet edeceğin çok sinir bozucu yönleri var... ben şu an mi8 se kullanıyorum sanırsam bu son xiaomi telefonum olacak... ucuz deyip sinir stres yaşamanın hiç bir mantığı yok aslında... bende ücretli olduğunu bilmiyordum 25 lira fazladan fatura ödedim... sanki adamlar kartı etkinleştirirken bir emek bir malzeme kullanıyorlar ne diye ücretli anlamış değilim...

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
işte xiaominin böyle lanet edeceğin çok sinir bozucu yönleri var... ben şu an mi8 se kullanıyorum sanırsam bu son xiaomi telefonum olacak... ucuz deyip sinir stres yaşamanın hiç bir mantığı yok aslında... bende ücretli olduğunu bilmiyordum 25 lira fazladan fatura ödedim... sanki adamlar kartı etkinleştirirken bir emek bir malzeme kullanıyorlar ne diye ücretli anlamış değilim...
parayı xiaomi almıyor, sizin operatörünüz yurtdışına sms gönderim ücreti alıyor.

Oyla:

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1

Hadi ücret kesiliyor bunu neden komplike bir duruma sokuyorsun. Ben niye sana sma gönderiyorum. Tüm diğer app ler gibi sen bana gönder ve hata patı yanılma payı olmasın. 0.80krş SMS gönderiyorum sana ve sen bunu saçma sebeplerden reddediyorsun. Face id için yok ülkeni değiştir yok bilmem ne. Bu tarz komplike şeyler bana göre değil.

Oyla:

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
parayı xiaomi almıyor, sizin operatörünüz yurtdışına sms gönderim ücreti alıyor.

Evet bunu biliyorum. Asıl sıkıntı da bu. 0.80krş SMS gönderiyorum ve reddediliyor. Yeni hesap bile açtım tüm bilgileri yeni olan. Bu benim sorunum değil onların çalışmayan sağlıksız altyapı ile ilgili. Ben üye olmuşmuyum evet. Hattım var mı evet. Sma gönderiyor muyum evet. Ama reddediliyor

Oyla:
Üst Alt