Soru Xiaomi mi 8 Sim kart etkinleştirme

• Konbuyu başlatan vanery
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 29
  • Görüntüleme 15K

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Herkese merhaba,
Mi8 telefonum da şebeke sorunları yaşamaya başladım. Sim kartımı değiştirince herşey normal görünmeye başladı. Sim kartım çalışıyor ama
Ayarlar - Mi Hesabı - Hesap Güvenliği - Cihazlar kısmında görünen mi 8 telefonumun altında
Sim Kart Yok Veya Etkinleştirilemedi
Yazıyor.

Bu bir sorun mudur acaba.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
parayı xiaomi almıyor, sizin operatörünüz yurtdışına sms gönderim ücreti alıyor.
hocam benim operatör şirketim yok sadece bir sim kartım var... parayı kimin aldığı kimseyi ilgilendirmez zaten önemli olan paranın kimden gittiği... ayrıca samsung iphone htc nokia vs dünya kadar model tlf var bir çoğunu da kullandım ama hiç biri benim şahsımdan bir kuruş para kesmedi her hangi bir aktifleştirme adı altında... her şey bir kenara hocam bizim operatör şirketimiz yok ama siz xiaomi ile ortak mısınız hatasını kusurunu dahi örtmeye çalışır gibi savunur gibi konuştunuz...

Oyla:

vanery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vaner
Cihazım
Mi 8
Konular
1
hocam benim operatör şirketim yok sadece bir sim kartım var... parayı kimin aldığı kimseyi ilgilendirmez zaten önemli olan paranın kimden gittiği... ayrıca samsung iphone htc nokia vs dünya kadar model tlf var bir çoğunu da kullandım ama hiç biri benim şahsımdan bir kuruş para kesmedi her hangi bir aktifleştirme adı altında... her şey bir kenara hocam bizim operatör şirketimiz yok ama siz xiaomi ile ortak mısınız hatasını kusurunu dahi örtmeye çalışır gibi savunur gibi konuştunuz...

Hahaha ne örmesi mesajlarımı okumadınız sanırım. 50tl etkinleştirme ücreti faturama ek gelmiş ve etkinleştirme halen olmadı. Telefonu sattım diyorum ne ortaklığından bahsediyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Hahaha ne örmesi mesajlarımı okumadınız sanırım. 50tl etkinleştirme ücreti faturama ek gelmiş ve etkinleştirme halen olmadı. Telefonu sattım diyorum ne ortaklığından bahsediyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
acemimerakli
isimli arkadaşa söyledim hocam yanlış anladınız galiba. bende 25 fazladan fatura ödedim :) ben sizin ile aynı görüşteyim diğer arkadaş paraları sizin operatörleriniz alıyor demiş ya yukarda.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Herkese merhaba,
Mi8 telefonum da şebeke sorunları yaşamaya başladım. Sim kartımı değiştirince herşey normal görünmeye başladı. Sim kartım çalışıyor ama
Ayarlar - Mi Hesabı - Hesap Güvenliği - Cihazlar kısmında görünen mi 8 telefonumun altında
Sim Kart Yok Veya Etkinleştirilemedi
Yazıyor.

Bu bir sorun mudur acaba.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazi bulu aktif et hocam. Gpsi yüksek doğrulukta aç. Daha sonra bilgisayardan i.mi.com a hesabinla giriş yap. Ordan cihazı bulu açarak cihazin yerini tespit et. Daha sonra telefonun dilini ingilizce yaparak yeniden başlat ve etkinleştirmeyi tekrar dene.

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
simkart mobil ağlar
simkartınızı seçin
sim kart numarası
seçeneğinde numara görünmüyor ise
+905....... şeklinde numaranızı girin
cihaz kapatıp açın bakalım , düzelmesi gerekir.

Oyla:

ssoylusev

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sevda
Cihazım
Mi8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar o kadar araştırma dan sonra aldığım mi8 telefonumda bu sim kart etkinleştirme olayı çok canımı sıktı 30 TL gibi ekstra bir fatura çıktı ve hala hslledemedim, bu işi çözen birisi var mı internet teki tüm yolları denedim ama bir türlü olmadı, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Merhaba arkadaşlar o kadar araştırma dan sonra aldığım mi8 telefonumda bu sim kart etkinleştirme olayı çok canımı sıktı 30 TL gibi ekstra bir fatura çıktı ve hala hslledemedim, bu işi çözen birisi var mı internet teki tüm yolları denedim ama bir türlü olmadı, yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
Cihazi bulu aktif et hocam. Gpsi yüksek doğrulukta aç. Daha sonra bilgisayardan i.mi.com a hesabinla giriş yap. Ordan cihazı bulu açarak cihazin yerini tespit et. Daha sonra telefonun dilini ingilizce yaparak yeniden başlat ve etkinleştirmeyi tekrar dene.
Bunu denedin mi hocam?

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek