- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Hocam reboota edl ye alma varya ordan yetkili hesapsız rom atılır mıRica ederim
Hocam reboota edl ye alma varya ordan yetkili hesapsız rom atılır mıRica ederim
son birşey daha sorucam bu twrp atmak için yine fastboot moduna almam lazım telefonu dimiRica ederim
usb ayıklamayı açın hocam usb 2.0 portuna takın ya da farklı bir cihazla ve kablo ile deneyin bu cihaz win7 de olabilirHocam ne kadar çok twrp denesem de cihaz ekranında press any key to shutdown yazıyor. Kullandığım bilgisayar 64bit windows 10 3.1 usb portu olduğu gibi ben hata ondan kaynaklıdır diye usb2.0 girişini kullandım. mi8 se deki son kurulu sürüm eu beta. Sorun nedir ne yapmam gerek ?
Hocam üste sormuş.oldugum soruya cevap verebilirsiniz çok sevinirimBazı kullanıcılar Stabil sürümde sorun çıkardığını belirtti o yüzden beta sürümde kullanın
Reiwa bakar mısınTelefonu yeni aldım, var ya da yok olduğunu nasıl anlayacağım? Versiyonum 10,1,0 ve var olduğunu farz edelim bazı gireenler mi yazısında kaldığını ve açılmadığını söylüyor tekrar. Bende PC de yok , düzeltme imkanım da olmayacak. Girsem sorun yaratır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam üste sormuş.oldugum soruya cevap verebilirsiniz çok sevinirim
Telefonu yeni aldım, var ya da yok olduğunu nasıl anlayacağım? Versiyonum 10,1,0 ve var olduğunu farz edelim bazı gireenler mi yazısında kaldığını ve açılmadığını söylüyor tekrar. Bende PC de yok , düzeltme imkanım da olmayacak. Girsem sorun yaratır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam üste sormuş.oldugum soruya cevap verebilirsiniz çok sevinirim