- Adım
- Ali
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 SE
- Konular
- 1
Hocam ek ayarlar kısmında USB hata ayıklama seçeneğini bulamadım. Bu seçeneği atlasam olur mu? Şu anki rom EU 10.0.1 Stabil
Ayarlar, telefon hakkında bölümünden miui sürümüne 7 kez ard arda dokunun o zaman ek ayarlarda geliştirici menüsünün içerisinde bulursunuzHocam ek ayarlar kısmında USB hata ayıklama seçeneğini bulamadım. Bu seçeneği atlasam olur mu? Şu anki rom EU 10.0.1 Stabil
Hocam sizi bulmuşken şunu da sorayım, stabil sürümdeyim betaya geçmek için sizin konularınızda yazanları mı uygulamalıyım? Çünkü benim telefon eu stabil olarak geldi, belki daha kolay bir yolu vardır dedim. Birde stabilden betaya geçersem verilerim gider mi? Son olarak sonra geri globale dönmek istersem dönebilir miyim?Ayarlar, telefon hakkında bölümünden miui sürümüne 7 kez ard arda dokunun o zaman ek ayarlarda geliştirici menüsünün içerisinde bulursunuz
Hocam mevcut cihazınızın global olan bir versiyonu yok doğal olarak twrp üzerinden yükleme yapmalısınız, globalden betaya ,betadan global sürüme geçişler için dahili hafıza hariç diğer bütün verileriniz silinir.Hocam sizi bulmuşken şunu da sorayım, stabil sürümdeyim betaya geçmek için sizin konularınızda yazanları mı uygulamalıyım? Çünkü benim telefon eu stabil olarak geldi, belki daha kolay bir yolu vardır dedim. Birde stabilden betaya geçersem verilerim gider mi? Son olarak sonra geri globale dönmek istersem dönebilir miyim?
Hocam mevcut cihazınızın global olan bir versiyonu yok doğal olarak twrp üzerinden yükleme yapmalısınız, globalden betaya ,betadan global sürüme geçişler için dahili hafıza hariç diğer bütün verileriniz silinir.
Twrp yüklerken hata veriyor mu?merhaba arkadaşlar mi 8 se telefonumda eu beta room kullanıyorum.
Dün gelen 8.12.27 sürümünü güncelledim.
biliyorsunuz ki her güncellemeden sonra root uçuyor ve tekrardan twrp den root atmanız lazım.
bu yüzden twrp ye girip root atayım dedim ama twrp uçmuş.
daha önce bu konudaki sürümü kurmuştum. Tekrar twrp yi yüklemek istediğimde herşeyi aynı ilk günkü gibi yapmama rağmen cihaza twrp yüklenmiyor. Sorun ne olabilir sizce.
hocam twrp yükleme aracı ıle deniyorum hersey normal yüklendi gibi oluyor ama twrp acılmıyor.Twrp yüklerken hata veriyor mu?
Cihazı Fastboot a alınhocam twrp yükleme aracı ıle deniyorum hersey normal yüklendi gibi oluyor ama twrp acılmıyor.