taban rom ile kurmak istediğiniz rom arasında uyuşmazlık olduğu için o hatayı alıyorsunuzMerhaba ,
Ana konuya ekler misiniz ?
ilk mesajdaki gibi sorun yaşadım ancak aşağıdaki linkteki dosya ile sorunsuz kurdum , recovery dosyasını buradaki linkteki ile değiştirip deneyiniz ,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Birde 6 butona tıklayığ yukarda dunya resminde ingilizceyi seçip sorunsuz kullana bilirsiniz ,
taban rom ile kurmak istediğiniz rom arasında uyuşmazlık olduğu için o hatayı alıyorsunuz
Sorun yaşayan olursa diye yazdım sizin dosya 65 mb bendeki 25 mb =) İstanbulda aldım bende eu vardi içinde ama twrp yoktu , yüklerken fark ettim bende
Hmm istanbuldan aldığınız içindirSorun yaşayan olursa diye yazdım sizin dosya 65 mb bendeki 25 mb =) İstanbulda aldım bende eu vardi içinde ama twrp yoktu , yüklerken fark ettim bende
Hmm istanbuldan aldığınız içindir
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocamYeni paylaşılan recovery sorunsuz şekilde yüklendi şuanda sıkıntı yok. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni paylaşılan recovery sorunsuz şekilde yüklendi şuanda sıkıntı yok. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim verdiğim mi