Daha eski bir sürüm denedim twrp açılmadı festboot a atıyorDaha eski twrp sürümü flashlayip root yapmayı deneyebilirmisiniz
Bu linkdeki twrp sürümünü deneyebilirmisinizDaha eski bir sürüm denedim twrp açılmadı festboot a atıyor
Bu twrp nin menüsü çok farklı gizli sistem dosyalarını gösteriyor zip dosyalarını göstermiyor zip işaretledim yine de göstermiyor. Teşekkürler teyubeskBu linkdeki twrp sürümünü deneyebilirmisiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam video anlatım nerde ben göremedim... size zahmetHersey yazıyor, Video anlatım ekledim
hocam önceki versiyonunda otomatik olarak yüklenmiyordu, o zamanlar bir tane yüklemiştim. bu versiyon için video anlatım yokhocam video anlatım nerde ben göremedim... size zahmet
Teşekkürler cvp için. Peki bu konuda kimden yardım alabilirim ilk kez yapacam bu işi hata yapıp telefona zarar vermek istemiyorum. bir de şunu öğrenmek istiyorum yüklediğimiz versiyon acaba beta mı? yada stabil kararlı rom mu?hocam önceki versiyonunda otomatik olarak yüklenmiyordu, o zamanlar bir tane yüklemiştim. bu versiyon için video anlatım yok
Hocam bu sadece twrp, rom ve diğer araçları cihaza yüklemeniz olanak sağlayan sistem. Stabil ve beta dediğiniz rom oluyor.Teşekkürler cvp için. Peki bu konuda kimden yardım alabilirim ilk kez yapacam bu işi hata yapıp telefona zarar vermek istemiyorum. bir de şunu öğrenmek istiyorum yüklediğimiz versiyon acaba beta mı? yada stabil kararlı rom mu?