- Adım
- Nazım
- Cihazım
- OPPO RENO 7 4G
- Meslek
- SATIŞ SORUMLUSU
- Konular
- 6
Teşekkürler
mi 8 se 10.2.2 ye 1217 tıklayarak işlemleri yaptım twrp yüklendi... ilk defa yaptım... magisk kurmadım sadece rom yüklemek derdim... 10.3 sürümü bekliyorum şimdi.. gelse de denesek...
zor değil el alışınca artık telefonda dosyalar ben pc ye bile bağlamıyorum =) , sirası önemli wipe rom twrp nin img yüklenecek ek olarak magisk 18.2 şimdilik çalışan
zor değil el alışınca artık telefonda dosyalar ben pc ye bile bağlamıyorum =) , sirası önemli wipe rom twrp nin img yüklenecek ek olarak magisk 18.2 şimdilik çalışan
Selam bir acemi olarak buradaki bilgiler ışında
Twrp ve rom işlerini öğreniyorum
Önceden korkudan telefonumda twrp olmasına ragmen cesaret Edip 1.0.0 versiyonu 10.2.2 yapamamıştım cesaret Edip yaptım ve işler böyle başladı
Twrp uçtu
Buradan twrp toplu indirdim 1217.bat uygulamasını usulüne uygun olarak fastboota çalıştırdı hoop twrp sahibi oldum 3 saniyede
Not twrp ile uğraşacaklar bu adımdan sonra 1217 ve 1227 IMG dosyalarını mutlaka telefonunda bulunduran kesin lazım olur
Sonra telefonu aldığımd magisk kurulu gelmişti o heyecan ile ona da bakayım dedim ve telefon açılmaz oldu
Önce twrp ile yeniden rom yükleyin dedim yemedi
Wipe 1
Wipe 2. Sistem
Wipe 3 sistem artı data
İle yaptım temiz oldu misss oldu ama
Bir kaç sorun oldu
Öncelikle telefon SMS foto ses video ve uygulamalar kaybolmdı hepsi geldi
Ancak hepsinin hesapları kapalı geldi tek tek yeniden şifre girdiğim için yorucu ama sorunsuz oldu
Sorunum netfilixde oldu indirip de sonradan izlerim dediğim filmlerin indirme hakları dolmuş tekrar indiremiyorum online izlemek zorunda kalacağım ...
Not: mi.com şifrenizi unutmayın kesenin lazım oluyor
Bilinmesi gerekenler
Rom - Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.4.18 Beta ve V10.2.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları)
Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı
Twrp ile yapılacaklar
Pcden telefona twrp kur
1217 ve 1227 IMG telefona at
Telefona istediğin romu at
Twrpye gir uygun wipe yap
İnstaldan romu kur
Twrp den çıkmadan uygun imgyi kur benimki stabil rom olduğu için 1217
Sonra çık
Yeni rom ve twrp hazır her defasında bu yolu izle
Magisk den şimdilik uzak dur...