Rehber Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-0331 Otomatik Yükleme Aracı

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
hocam güncellemeyi galiba başarılı bir şekilde gerçekleştirdim yazınız için çok teşekkür ederiz :)

Son düzenleme:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. Ses kısma + güç tuşuna basarak telefonunuz fastboot moda alın.
5. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
6. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp-yukleme dosyasına çift tıklayarak çalıştırın
7. Kurulum otomatik olarak gerçekleşecektir.
8-Kalıcı TWRP için Magisk16.4 versiyonu kurulumu yapılması gereklidir.

Android 9 ile Uyumlu Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1227 Yükleme Aracı; (Beta v8.12.27 ve sonraki romlar için uygundur)

İndirme Bağlantısı :

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Android 8.1 Uyumlu Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1102 Yükleme Aracı; (Stabil ve v8.12.27'den önceki romlar icin uygundur)
İndirme Bağlantısı :

Ekran Görüntüleri:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
en güncel twrp bumu hocam mi 8 se için

atemis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
anil
Cihazım
mi8se
Konular
0
Merhabalar, kararlı rom'u yüklediğimde hata ayıklama modunu açabiliyorum fakat OEM Debugging kısmında Unlocked seçili yapamıyorum , hata ayıklama geliyor.TWRP yüklemeye çalıştığımda da siyah ekranda kalıyor ayrıca ses + ve açma ile de bir gelişme olmuyor malesef.Gerekçesi ne olabilr acaba?

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
Merhabalar, kararlı rom'u yüklediğimde hata ayıklama modunu açabiliyorum fakat OEM Debugging kısmında Unlocked seçili yapamıyorum , hata ayıklama geliyor.TWRP yüklemeye çalıştığımda da siyah ekranda kalıyor ayrıca ses + ve açma ile de bir gelişme olmuyor malesef.Gerekçesi ne olabilr acaba?
1102 olan twrp yi flashla

yahyax1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yahya
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
çin romunu yukledikten sonra bl kapanıyormu kendiliğinden ?

yunusunsal19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi8se
Konular
3
Hocalarim araniza yeni katildim son guncellemeyi yaparken telefonum miu ekraninda kaliyo baslangicta daha ileriye gitmiyor yarim saat bekledim yine ayni ekran suanki surumum miu 9.1.24 beta bunu kurarken sikinti olmadi bunda olmuyor twrp nedir onuda tam cozemiyorum bi yardimci olurmusunuz

Talhadiyebiri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
mi8se
Konular
0
Arkadaşlar merhaba.Twrp i yaptım fakat kalıcı olmadı . Magisk16.4 ü nasıl kurabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca mi8 se için global rom var mıdır?Twrp ve eu rom yükleyince cihaz ota dan güncelleme alır mı?Şimdiden teşekkür ederim

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

hata ayıklamayı açmadan da yükleye bilirsin ,

çin romunu yukledikten sonra bl kapanıyormu kendiliğinden ?

Çin romunu kurma gerekli bir şeyu yok onda , nednek uracaksın ki ?

Hocalarim araniza yeni katildim son guncellemeyi yaparken telefonum miu ekraninda kaliyo baslangicta daha ileriye gitmiyor yarim saat bekledim yine ayni ekran suanki surumum miu 9.1.24 beta bunu kurarken sikinti olmadi bunda olmuyor twrp nedir onuda tam cozemiyorum bi yardimci olurmusunuz

Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları)

buradan twrp indir içinde hangi sürümü kuracağın yazıyor ,

Arkadaşlar merhaba.Twrp i yaptım fakat kalıcı olmadı . Magisk16.4 ü nasıl kurabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca mi8 se için global rom var mıdır?Twrp ve eu rom yükleyince cihaz ota dan güncelleme alır mı?Şimdiden teşekkür ederim

mi room var konuda oradan indir onu kur içinde geliyor magisk açılışda takılmaz o şekilde ,

Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme Sorunları)

Talhadiyebiri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
mi8se
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba . Stabil v10.2.2.0 romunu yükledim twrp ile fakat twrp de uçtu magisk de yapmıştım üstelik.Şuan hiçbir şekilde twrp yükleyemiyorum.Ayrıca cihazda çift hat kullanıyordum şuan çift hattı takınca şebeke çekmiyor.Sinyal gözükmüyor fakat 1 tanesini çıkarınca tekli olarak kullanabiliyorum.Cihaz yurtdışı ve imei çakılmıştı.Bundan önceki sürümlerde böyle bir sorun yoktu.Sİzce bunun sebebi ne olabilir?Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim

edit : konu başındaki 1102 çalıştı. Fakat simkart problemi devam ediyor

Son düzenleme:
Üst Alt