Rehber Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-0331 Otomatik Yükleme Aracı

aliaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi note3
Konular
4
Yes~~ teşekkürler

resneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
7
Arkadaşlar cihazımda twrp mevcut. Sürüm3.2.3-0810 . Tüm konuyu okudum ancak twrp yüklü cihazda twrp sürüünü güncellemesini bulamadım.İlk mesajda yer alan yeni srümleri cihazdaki eski sürüm twrp ile nasıl atabilirim? Yoksa son sürüm için de işlmeler hep en baştan mı yapılıyor?

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
Arkadaşlar cihazımda twrp mevcut. Sürüm3.2.3-0810 . Tüm konuyu okudum ancak twrp yüklü cihazda twrp sürüünü güncellemesini bulamadım.İlk mesajda yer alan yeni srümleri cihazdaki eski sürüm twrp ile nasıl atabilirim? Yoksa son sürüm için de işlmeler hep en baştan mı yapılıyor?
kararli rom uzerinde isen sorun yok,indirir guncellersin romu twrp uzerinden

resneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
7
kararli rom uzerinde isen sorun yok,indirir guncellersin romu twrp uzerinden
Hocam cihazda beta sürüm mevcut anrdoid 8. Benim sormak istediğim cihazdaki twrp sürümü eski, bu twrp sürümünü nasıl güncelleyebilirim? Yani güncel twrp sürümünü yine twrp içerisinde flashlayabilmek mümkün mü yoksa her yeni güncel twrp için hep enbaşta anlatılan gibi sıfırdan mı kurulum yapmak gerekiyor?
By.TRabZonLu™ üstat, bir bakar mısın?

Son düzenleme:

osmanbey01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Hocam merhaba twrpyi ne kadar flashlarsam flashlayayım twrp ekranı gelmiyor, ekran siyah olarak kalıyor, yada mi simgesinde bekliyor, 10.2.2 versiyonu yüklü şuan

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
Hocam merhaba twrpyi ne kadar flashlarsam flashlayayım twrp ekranı gelmiyor, ekran siyah olarak kalıyor, yada mi simgesinde bekliyor, 10.2.2 versiyonu yüklü şuan
1102 olan twrp yi flashla

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
7
hocam ben de aynı durumdayım. en son stabil eu rom yüklü bende ve 810 twrp var ama son sürüme güncellemek istiyorum. nasıl yapmalıyız arkadaşlar? play storedan twrp yükledim otomatik kendi bulsun diye ama mi8se için olanı bulmuyor. mi8 var ama se yok. acaba twrp içinden yeni sürümü flaşlamak yeterli mi?

ssenes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sinan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
hocam ben de aynı durumdayım. en son stabil eu rom yüklü bende ve 810 twrp var ama son sürüme güncellemek istiyorum. nasıl yapmalıyız arkadaşlar? play storedan twrp yükledim otomatik kendi bulsun diye ama mi8se için olanı bulmuyor. mi8 var ama se yok. acaba twrp içinden yeni sürümü flaşlamak yeterli mi?

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
7
hocam teşekkür ederim. misal son sürüm eu stabil rom için bunlardan hangi twrp dosyasını yükleyeyim? kimisi 1227 de açmadı cihaz diyor kimi 1102 de açıldı diyor. kafam karıştır yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Üst Alt