- Adım
- Utku
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
48 Saat sonra Bootloader kilidim açılıyor
Mi 8 se icin global rom çıkmadı ve çıkmayacak.
Cihazınızda yüklü olan fake rom. Benim tavsiyem miui eu stable yükleyip keyfinize bakmanız.
Anladım.Cihazın kilidi açık yazıyor.Direk TWRP yi kurup EU ROM u kurarak geçebilirim dimi?Ekstra dikkat etmem gereken birşey varmıdır?
İmei lerin zarar görmesi ihtimaline karşı efs yedeğini bir seferlik alip, oluşturulan yedeği bilgisayara veya buluta yedeklemenizi tavsiye ederim.Anladım.Cihazın kilidi açık yazıyor.Direk TWRP yi kurup EU ROM u kurarak geçebilirim dimi?Ekstra dikkat etmem gereken birşey varmıdır?
İmei lerin zarar görmesi ihtimaline karşı efs yedeğini bir seferlik alip, oluşturulan yedeği bilgisayara veya buluta yedeklemenizi tavsiye ederim.
Yapilan işlemler sırasında telefon daki herşey silinebilir bu yüzden resimler, videolar, müzikler vb. Dosyalarınızı bilgisayarınıza veya otg flash bellek alıp içine yedeklemenizi öneririm
Gerekli yedekleme işlemlerinden sonra çokta korkulacak bişey yok cihaz da sorun olup açılmasa bile farkli yöntemler deneyerek cihazı çalışır hale getirmek mümkün
Arkadaşlar telefonum da ki rom eu 8.11.15 , magisk ten ötürü sorun olduğu için telefona sıfır kurulum yaptım , şimdi bir sorun var mesela internette dolaşırken ya da fotoğraflara bakarken bir anda tuş kilidi devreye gidiyor kilit ekranı geliyor.magiskten önce de aynı rom yüklüydü ve bu sorun yoktu ? Şimdi ne değişti de bu sorun oluştu ?
walla 3 aydır kullanıyorum ben de şaşırdım. beta 8.11.15 de 3 haftadır kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadım. ne zaman magisk 17.1 yükledim sonra açılmadı telefon sonra temiz kurulum yapptım sorunlar çıktı ortaya... çok enteresan.İlk defa duydum hocam
Arkadaşlar telefonum da ki rom eu 8.11.15 , magisk ten ötürü sorun olduğu için telefona sıfır kurulum yaptım , şimdi bir sorun var mesela internette dolaşırken ya da fotoğraflara bakarken bir anda tuş kilidi devreye gidiyor kilit ekranı geliyor.magiskten önce de aynı rom yüklüydü ve bu sorun yoktu ? Şimdi ne değişti de bu sorun oluştu ?
walla 3 aydır kullanıyorum ben de şaşırdım. beta 8.11.15 de 3 haftadır kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadım. ne zaman magisk 17.1 yükledim sonra açılmadı telefon sonra temiz kurulum yapptım sorunlar çıktı ortaya... çok enteresan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sabah 8:30 ta şarjdan aldım ve şuan %66 ve o kadar telefona baktım zaman geçirdim. ekran açık saati 1:24 dk , telefon bekleme süresi 5 saat 26 dakika. Bence bir sorun var bilgiler doğru değil ?? 2 saatten fazla ekran sürem olmalı ve sabah 8:30 dan beri 5 saat 26 dk bekleme süresi mi olur bu saate kadar ??
Evet , backup>efs seçin ve çubuğu kaydırın