Yardım Xiaomi Mi 8 SE Arama ekranı renk bozukluğu

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10 l 8.9.20 l (weekly)
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba mi 8 se cihazımın birisini aramak istediğim zaman ekran bu şekilde sararma kırmızılaşma mı desem artık renk değişimi var her ne kadar sorunsuz gözüksede insanı çok rahatsız ediyor bunu nasıl düzeltebilirim cihazı her güncelleme geldiğinde güncelliyorum ama halen bu şekilde devam ediyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• s.jpg
    s.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 39

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bu bir sorun değil. Miui10 un saçmalığı. Herkeste böyle bu. Kullandığın duvar kağıdına göre renkler oluşuyor ve oluşan renklerde hep bu şekilde. MIUI 9 da arama ekranı duvarkağıdını seçebiliyorken MIUI 10 da böyle bir seçenek te yok ne yazık ki.

Oyla:

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tema değiştirip dener misiniz?
Evet zenex hocam dediğinizi yaptım bu seferde siyah oldu siyah tema uygulamıştım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bir sorun değil. Miui10 un saçmalığı. Herkeste böyle bu. Kullandığın duvar kağıdına göre renkler oluşuyor ve oluşan renklerde hep bu şekilde. MIUI 9 da arama ekranı duvarkağıdını seçebiliyorken MIUI 10 da böyle bir seçenek te yok ne yazık ki.
Benim şahsii düşüncem çok saçma olmuş iphone 5s'lerde böyle olurdu telefonun yanları sararırdı bir süre sonrada ekran boom o yüzden baya endişe ettim :)

Oyla:
Üst Alt