Xiaomi Mi 8 Önemli Özelliklerle Birlikte Güncelleme Aldı!

Xiaomi’nin bu sene piyasaya sürdüğü amiral gemisi Mi 8 modeli için Android 9 tabanlı önemli bir güncelleme yayınlandı.
194a38113ffc47698c2b48cf4eaa4802-1024x565.jpg

Gelen yeni güncelleme ile birlikte Xiaomi Mi 8 sahipleri Mi Mix 3 modelinde ilk kez gördüğümüz Süper gece modu ve 960 FPS video kaydı gibi özelliklere kavuştular.
Sizler yeni gelen güncelleme ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Okumaya devam et...

Tazmanya Canavarı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur BİLGİN
Cihazım
xiaomi Mi5
Konular
0
Bu kez PRO mi8 kısmını yönetemedi Xiaomi...orjinal ingilizce rom kullanıyoruz. hala TR global cıkarmadılar birde guncelleme normal mi8 kadar sık gelmiyor dahada kotusu mi8 Pro cıkardılar 8/128 tek farkı yuz tanıma yok....arka kapagıda satın alabiliyorsun Mi8 explorer edition modeline benim gibi cuvalla para verenlere kotu bir supriz yaptılar.pişman oldum. o paraya OPPO find X alırdım. kalite 2 daha artardı.....

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
ÖNEMLİ UYARI : Arkadaşlar mi 8 için gelen son iki güncelleme ciddi sorunlar içeriyor, yani pie 9 güncellemesi sorunlu, GPS sorunu var, mobil bankacılık ( yapı kredi ) sorunlu, ses kısma açma tuşları ilk seferde çalışmıyor sorunlu, uygulama içerisinde whatsapp mesajı gelince mesaj içeriği gözükmüyor sorunlu, pubg çentik sorunu var ve daha aklıma gelmeyen sorunlar, heee en önemlisi batarya su gibi gidiyor.

Bu sorunları göze alıyorsanız yükleyin.

Kullanıcıların büyük çoğunluğu bu sıkıntılar ile uğraşıyor, temiz kurulum fayda etmiyor.

Dİkkat edin.

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
ÖNEMLİ UYARI : Arkadaşlar mi 8 için gelen son iki güncelleme ciddi sorunlar içeriyor, yani pie 9 güncellemesi sorunlu, GPS sorunu var, mobil bankacılık ( yapı kredi ) sorunlu, ses kısma açma tuşları ilk seferde çalışmıyor sorunlu, uygulama içerisinde whatsapp mesajı gelince mesaj içeriği gözükmüyor sorunlu, pubg çentik sorunu var ve daha aklıma gelmeyen sorunlar, heee en önemlisi batarya su gibi gidiyor.

Bu sorunları göze alıyorsanız yükleyin.

Kullanıcıların büyük çoğunluğu bu sıkıntılar ile uğraşıyor, temiz kurulum fayda etmiyor.

Dİkkat edin.
Global betaya geçtim böyle dertlerden kurtuldum, hiç bir sıkıntı yaşamadım Miss gibi

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Xiaomi öyle ilginçtir ki beta stabilden daha stabil çalışıyor

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Forumda son beta sürümü paylaşılıyor oradan indirip kurabilirsiniz. Herhangi bir yere kayıt olmaya gerek yok zaten halka açıktır beta sürümü

Üst Alt