Soru Xiaomi mi 8 lite arka camı kırıldı?

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hayırlı akşamlar mi 8 lite kullanıcısıyım ve bugün telefonum elimden düştü arka camı kırıldı. Telefonum Türkiye garantili karşılar mı? Nasıl yol izlemem gerekiyor.

Son durum;

60 TL arka kapak 50 TL servise para verdim. Nedeni ise kendisi takanlar genelde kameraya toz kaçırdığı için telefonu iyicene çileden çıkarmamak için gönderip yaptırdım. GENPA bakıyormuş benim telefona. 113 TL bir ödeme yaptım 3-4 gün içinde yapıldı 1 gün içinde de kargo teslim etti.

Rengi orijinali gibi değil onu belirtmek istiyorum, yani canlı değil. Kaplama ile kullanacağım. Keşke saçılımlı bir kırık olmasaydı hiç göndermeseydim.

Son düzenleme:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Sıkıntı orada başlıyor zaten hocam, firmaların nasıl hareket edeceğini ne yapacağını ne talep edeceğini kestiremiyorsun. Ne cihazım bozulsun ne de garantiyle falan uğraşayım.
Kesinlikle hocam Allah kimseye arıza yaşatmasın, garantiyle uğraştırmasın Yes~~

Oyla:

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Sıfır cihaz verirlerse haber verin hocam bende cihazı garantiye göndereyim, benim cihazda sorun yok ama olsun çıkartırız. giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazınızda şebeke sorunu yaşadınız mı hiç? Mi 8 lite cihazlarda genetik bir durum ben yaşamadım ama forumda bir çok arkadaş şebeke sorunu yaşadı.
şebeke sorunu yaşıyorum ama altyapısı kötü yerlerde. Diğer türlü bir sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korkutmak istemem ama sıfır cihaz vermeleri hayal hatta daha da ötesi gibi bir şey. Başka kullanıcılara kasada çizik, yamuk vs var diye nasıl ücret çektiklerini biliyoruz. Siz sıfır cihaz için umutlanmayın, ümit edin ki kapak için saçma sapan bahaneler ile uçuk bir fiyat istemesinler sizden. Gerçi resmi garanti firması nasıl hareket ediyor tam bilmiyorum ama gelişmeleri bekliyor olacağım.
bende sürekli buraya gelişmeleri ekliyor olacağım teşekkürler :)

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Stok da kalmadığı için siyahını almıştım. Ama mavisi göz cezbediyor. Aliexpres de 33 tl diyor arka cama taktırasım var haha--haha--

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhabalar,
Cihazınız düşürme sonucu Arka kapağı veya herhangi bir yerin de kırılma veya gözle görülür bir deforme meydana gelmiş ise Garanti kapsamına girmez. Fakat Garanti firmasından Kapak değişimini ücreti karşılığında yaptırır iseniz, bu düşürme sonucu farklı bir yerde arıza meydana gelmemiş ise Garantinizin (diğer elektronik arızalanmalara vs) devam ediyor olması gerekiyor.
Tabi Garanti sağlayıcı firmanız ile görüşüp daha sağlıklı ve net bilgiye ulaşmanızda fayda var.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
En güzeli hem masrafsız hem de garantiyi bozmadan spigen kılıf alın yolunuza bakın kullanıcı hatası kırmışsınız mümkün değil garantinin karşılaması gereksiz ücretlere de gerek yok bana kalırsa böyle kullanın açılmasın cihaz.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ek olarak cam da çok kırık veya saçılma yoksa Kaplama da yaptırabilirsiniz. Hem telefonunuza yeni bir yüz getirmiş hemde daha uygun bütçe de çözüm sağlamış olursunuz.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ek olarak cam da çok kırık veya saçılma yoksa Kaplama da yaptırabilirsiniz. Hem telefonunuza yeni bir yüz getirmiş hemde daha uygun bütçe de çözüm sağlamış olursunuz.
Hocama katılıyorum bence yapılacak seçenek çok :)

Oyla:

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Merhabalar,
Cihazınız düşürme sonucu Arka kapağı veya herhangi bir yerin de kırılma veya gözle görülür bir deforme meydana gelmiş ise Garanti kapsamına girmez. Fakat Garanti firmasından Kapak değişimini ücreti karşılığında yaptırır iseniz, bu düşürme sonucu farklı bir yerde arıza meydana gelmemiş ise Garantinizin (diğer elektronik arızalanmalara vs) devam ediyor olması gerekiyor.
Tabi Garanti sağlayıcı firmanız ile görüşüp daha sağlıklı ve net bilgiye ulaşmanızda fayda var.
Bakayım garanti firması ne diyecek teşekkürler hocam :)
En güzeli hem masrafsız hem de garantiyi bozmadan spigen kılıf alın yolunuza bakın kullanıcı hatası kırmışsınız mümkün değil garantinin karşılaması gereksiz ücretlere de gerek yok bana kalırsa böyle kullanın açılmasın cihaz.
Saçılım var hocaam :)
Küçük ve çok kırık saçılma var duruma göre yol çizcem teşekkürler hocam :)

Oyla:

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Son durum: Garantiye gönderdim ve ortalama fiyat olarak 60 TL söylediler altıda üstü de olabilir dediler. Dün gönderdim bugün işleme alındı.

GENPA firmasına teşekkür ediyorum.

Oyla:
Üst Alt