Rom xiaomi mi 8 için rom önerileri

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Hocam, bu ikiliden hangisi daha iyi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim
RevolationOS daha iyi ama 2 ayda bir güncelleme geliyor :) 20 Ağustos'ta yeni sürüm çıkacak. Onu mutlaka deneyeceğim.
Ama ben yenilikçi biri olduğum için Miui MS kullanıyorum.

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
RevolationOS daha iyi ama 2 ayda bir güncelleme geliyor :) 20 Ağustos'ta yeni sürüm çıkacak. Onu mutlaka deneyeceğim.
Ama ben yenilikçi biri olduğum için Miui MS kullanıyorum.
Mi 8 için Hocam revengeos yükleyeceğim firmware dosyasını nereden indireceğim hangi sürümünü yükleme gerekiyor? Birde gapss istiyor mu bu rom?istiyorsa Gaps sitesinide bulamadım. Özelden yada buradan cevap verirsen çok sevinirim.

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Mi 8 için Hocam revengeos yükleyeceğim firmware dosyasını nereden indireceğim hangi sürümünü yükleme gerekiyor? Birde gapss istiyor mu bu rom?istiyorsa Gaps sitesinide bulamadım. Özelden yada buradan cevap verirsen çok sevinirim.
RevengeOS vendor içeriyor. Ekstra firmware yüklemeye gerek yok. 4 wipe yapıp romu ve gappsı yükleyin tamamdır.

Arm64 - 9.0 - Pico seçip indirebilirsiniz.
Pico en basit versiyonudur. Ben Pico kullanırdım. İsteğe göre diğer sürümleri de yükleyebilirsiniz.

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
RevengeOS vendor içeriyor. Ekstra firmware yüklemeye gerek yok. 4 wipe yapıp romu ve gappsı yükleyin tamamdır.

Arm64 - 9.0 - Pico seçip indirebilirsiniz.
Pico en basit versiyonudur. Ben Pico kullanırdım. İsteğe göre diğer sürümleri de yükleyebilirsiniz.
Allah razı olsun teşekkür ediyorum.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Rica ederim kolay gelsin :)
Hocam bende eu beta kullanıyorum. Ama skon zamanlarda gelen güncellemelerle baya bi kötü oldu. Şarj inanılmaz hızlı gidiyor, sabahları kalktigkmda%10 eksilmiş oluyor. Ms rom u çok öneriyorlar. Ms romda eksik gördüğünüz şeylerden bahsedebilir misiniz? Ve geçmek için ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ediyorum. (Örnek olarak bildirimlerin kalıcı olup olmadığını söyleyebilirsiniz mesela?)

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Hocam bende eu beta kullanıyorum. Ama skon zamanlarda gelen güncellemelerle baya bi kötü oldu. Şarj inanılmaz hızlı gidiyor, sabahları kalktigkmda%10 eksilmiş oluyor. Ms rom u çok öneriyorlar. Ms romda eksik gördüğünüz şeylerden bahsedebilir misiniz? Ve geçmek için ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ediyorum. (Örnek olarak bildirimlerin kalıcı olup olmadığını söyleyebilirsiniz mesela?)
Kalıcı bildirimden kastınız saatin oradaki ikon ise evet kalıcı.
Kilit ekranında bazı bildirimler iki tane görünüyor. Hatırladığım tek sorun bu ama bu sorun da china beta kaynaklıydı sanırım :) Yükleyip bir deneyin en doğru kararı siz verirsiniz.
Romu indirin ve Twrpden 3 wipe yapıp yükleyin böylece yüklü uygulamalar ve ayarlar silinmez. Hoşunuza giderse temiz kurulum yaparsınız :)

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Kalıcı bildirimden kastınız saatin oradaki ikon ise evet kalıcı.
Kilit ekranında bazı bildirimler iki tane görünüyor. Hatırladığım tek sorun bu ama bu sorun da china beta kaynaklıydı sanırım :) Yükleyip bir deneyin en doğru kararı siz verirsiniz.
Romu indirin ve Twrpden 3 wipe yapıp yükleyin böylece yüklü uygulamalar ve ayarlar silinmez. Hoşunuza giderse temiz kurulum yaparsınız :)
3 wipe, dalvik cache ve diğeri neydi hocam? Birde link varsa yönlendirebilir misiniz? Çok saolun şimdiden.

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Eu beta-Pixel rom arasında kararsızdım bir de miui MS çıktı. Sizin tavsiyeniz nedir?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt