- Adım
- Semih Burak
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 5
Güncel twrpde hata verir 3.2.3e çek twrpyiArkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Güncel twrpde hata verir 3.2.3e çek twrpyiArkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Ekran / çentik ve durum çubuğu / 4g yerine LTE gösterbildirimler ve durum çubuğu kısmında olması lazım
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romdan roma farklilik gosterir hocam.Eu stabilde böyleEkran / çentik ve durum çubuğu / 4g yerine LTE göster
Romdan roma farklilik gosterir hocam.Eu stabilde böyle
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Denedim onunda yine olmadı ama orange fox recovery ile çözdüm olayıGüncel twrpde hata verir 3.2.3e çek twrpyi
Eu kararlı tavsiyemdirSelam dostlar, ilk olarak EU BETA Rom kullandım sonra Global Kararlı Rom'a geçtim ve bir tavsiye üzerine de MiRoom kullanmaya başladım ancak ekran süresi beni tatmin etmemeye başladı. Ekran süresi en iyi ve en stabil rom nedir Mi8 için?
RevolationOS deneyebilirsiniz. Güncellemeler yaklaşık 2 ayda bir gelir.Selam dostlar, ilk olarak EU BETA Rom kullandım sonra Global Kararlı Rom'a geçtim ve bir tavsiye üzerine de MiRoom kullanmaya başladım ancak ekran süresi beni tatmin etmemeye başladı. Ekran süresi en iyi ve en stabil rom nedir Mi8 için?
Hocam, bu ikiliden hangisi daha iyi sizce?RevolationOS deneyebilirsiniz. Güncellemeler yaklaşık 2 ayda bir gelir.
Güncel olarakta Miui MS öneririm.
Teşekkür ederimEu kararlı tavsiyemdir