- Adım
- Cem
- Cihazım
- Xiomi mi 8
- Konular
- 6
Yüklemeden ama çin fonundan gına geldiİki gün sonra belli olur. Romu yuklediyseniz iki üç günlük idare edin
Yüklemeden ama çin fonundan gına geldiİki gün sonra belli olur. Romu yuklediyseniz iki üç günlük idare edin
By.TRabZonLu™ hocamın sitede paylaştığı linkten indirmiştim.eu global'ın linkini atar mısın hocam, onu yükleyelim bari
Hocalarım bu stabil romu oneriyomusunuz? Dün telefonuma zor bir şekilde eu rom yükledim kullanıyorum eğer tavsiye ediyorsanız bunu kurcam ayrıca ortada sahte global rom varmış aliexpressten gelen telefonlarda... önceki farklı konuda yorumlarda okudum bu rom onlardan biri mi? Değilse nasıl yükleyebilirsiniz eu romla yükleme mantığı aynı mı? Şu anda telimde bl kilitli açık ve twrp yüklüdür.Merakla beklenen Xiaomi Mi 8 için "Global Rom" bugün itibari ile yayınlandı.
Rom'da sorun yaşayan arkadaşlar olmuş. Unutmayın ki resmi olarak değil, sızıntı olarak verilen bir romdur. Hatalar olacaktır. Bunu bilerek yükleyelim lütfen.
Recovery aracılığı ile kurulmalıdır. Bootloader kilidiniz açık olmalıdır.
Bekleyen arkadaşlar için linkler:
Mi 8 Global Stabil 9.5.13.0 OEAMIFA :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 8 China Stabil 9.5.11.0 OECNFA :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu da AliExpress ten gelen telefonun romuHocalarım bu stabil romu oneriyomusunuz? Dün telefonuma zor bir şekilde eu rom yükledim kullanıyorum eğer tavsiye ediyorsanız bunu kurcam ayrıca ortada sahte global rom varmış aliexpressten gelen telefonlarda... önceki farklı konuda yorumlarda okudum bu rom onlardan biri mi? Değilse nasıl yükleyebilirsiniz eu romla yükleme mantığı aynı mı? Şu anda telimde bl kilitli açık ve twrp yüklüdür.
Hadi insallahŞimdilik bu ROM'u yüklemeyin, yarın lansman var herşey ortaya çıkar 1 gün daha sabredin.
eu rom kurduysanız idareten biraz kullanın global rom çıkana kadar.By.TRabZonLu™ hocamın sitede paylaştığı linkten indirmiştim.
Hocam mi 8 se için global rom var mı acaba
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi