tamam hocam deniyorum buarada benim telefon standart global rom;kutudan çıktığı gibi;10.0.3 update dışında bişey yok.
hocam dediğnizi yaptım yeniden başlat güncelle dedi şuan güncelleme ekranında siyah hadi hayırlısı;diğer romda neden sıkıntı var anlamadım ne için paylaşılmış eski sürüm içinmi acaba,kafa karıştırıyor,dediğiniz romu indiemiştim zaten pc de duruyormuş ama ben diğer recovery yazanı denemiştim olmamıştı.aynı şekilde seçebilirsiniz hocam bu durumda sorun olmaz
hocam dediğnizi yaptım yeniden başlat güncelle dedi şuan güncelleme ekranında siyah hadi hayırlısı;diğer romda neden sıkıntı var anlamadım ne için paylaşılmış eski sürüm içinmi acaba,kafa karıştırıyor,dediğiniz romu indiemiştim zaten pc de duruyormuş ama ben diğer recovery yazanı denemiştim olmamıştı.
teşekkürler hocam dün geceden beri bana en net bilgiyi verdiğiniz için güncelleme yaptım ;başarılı,bu rom için bildiğiniz uygun google cam apk varmıdır.indireceğiniz rom da standart global romdur yükleme yapabilirsiniz sıkıntısız bir şekilde
teşekkürler hocam dün geceden beri bana en net bilgiyi verdiğiniz için güncelleme yaptım ;başarılı,bu rom için bildiğiniz uygun google cam apk varmıdır.
daha önce mi 8 iade etmeden önce bitane kurmuştum google cam ve ön portre modunu sevmiştim sadece onun için kuracağım.şuan denediklerimde portre açamadım.çok fazla apk var kur sil bitürlü olmadı istediğim.Rica ederim güle güle kullanın google apk paylaşayım sizinle ama emin olun kendi kamerası daha güzel bana göre
teşekkürler hocam dün geceden beri bana en net bilgiyi verdiğiniz için güncelleme yaptım ;başarılı,bu rom için bildiğiniz uygun google cam apk varmıdır.
daha önce mi 8 iade etmeden önce bitane kurmuştum google cam ve ön portre modunu sevmiştim sadece onun için kuracağım.şuan denediklerimde portre açamadım.çok fazla apk var kur sil bitürlü olmadı istediğim.
google kamera diyorsanız portre modu yok;menüde hiç bir ayar yapmadım açmadı;benim kurduğumda çıkto ama oda dondu.aynen google telefon ön kamerasına benzer çekiyor;izlediğim vidyolar ölçüsünde gözlemim bu,buarada vidyoda çekmiyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buyrun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kamerayı denediniz mi nasıl ?