- Adım
- ilk
- Cihazım
- xiaomi mi 8
- Meslek
- guven
- Konular
- 5
ilk sayfa derkenİlk sayfada yayımlandi ve güncel
biz bu yeniler biraz isin acemisi oldugumuz icin sizleei yoracagiz
ilk sayfa derkenİlk sayfada yayımlandi ve güncel
Bu konunun ilk sayfasındailk sayfa derken
biz bu yeniler biraz isin acemisi oldugumuz icin sizleei yoracagiz
Recovery ve fastboot arasındaki fark nedir acaba. Telefona indirip telefon üzerinden mi yüklemek gerek yoksa pc üzerinden de yüklenebilir mi?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fastboot üzerinden kurmak tamamen fabrika ayarında yapar cihazı. En temiz kurulumdur. Recovery üzerinden kurmaksa verileri silmez, sadece romu flashlar cihaza. Tavsiye edilen her zaman fastboot kurulumudur.
Hocam Mi 8 söz konusu olunca net bir şeyler söyleyemiyorum. Kullanan arkadaşlardan yardım almanız daha sağlıklı olacaktır.merhaba benim telefonumda miui 10.0.2.0 global stable rom yüklü, global developer 8.10.11 rom yükleyebilir miyim ve geri dönmek istesem global stable roma dönebilir miyim. Romlar arasında geçiş yapmak telefonu brick eder mi? Tabi bu işlemleri xiaomitool üzerinden yaptığımı varsayarsak.
Hocam Mi 8 söz konusu olunca net bir şeyler söyleyemiyorum. Kullanan arkadaşlardan yardım almanız daha sağlıklı olacaktır.
ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir şey düzgün çalışıyorsa o şeyi ellememek gerek hocam. Rica ederim, iyi akşamlar.Telefon çalışıyor gayet de iyi de şeytan gıdıklıyo illa bişeyler yap diye yine de teşekkür ederim iyi akşamlar