- Adım
- Cem
- Cihazım
- Xiomi mi 8
- Konular
- 6
tesekkurlerAyarlarla alakalı o pil uzun gitsin diye arkadaşım uygulamaları kapatıyor telefon elle açmanız lazım
tesekkurlerAyarlarla alakalı o pil uzun gitsin diye arkadaşım uygulamaları kapatıyor telefon elle açmanız lazım
merhabalarAslinda zor birsey degil ama bir yerde sıkıntı var sanirim siz bekleyin bir sute daha
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
global roma geç hocam gayet iyiarkadaşlar herkese slm.. mi8 ile ilgili bazı sorunlar yasıyorum çin romdayken hersey gayet stabıl kamerada dahil olmak üzere çok güzeldi oldukça hızlıydı.. fakat eu romdan sonra seste azalmalar oldu ısınma problemi var ve kamera ciddi anlamda kötü insanın yüzüne yaptığı makyajdan tanınmayacak hale geliyor sürekli güncelleme geliyor fakat güncelleme durduruldu hatası verdigi için güncelleme yapamıyorum.. ne yapmam gerekiyor..
peki hocam tesekkürlerglobal roma geç hocam gayet iyi
aslında çok az konulara göz gezdirseniz bunun cevabını almış olurdunuz Yine de söyleyeyim, Bl kilidini açmanız ondan sonra Fastboot ile Global Rom u kurmanız gerekmekte.1 hafta önce Mi 8 aldım. Telefonumda Çin romu yüklü. Global rom çıktığında kilit açmadan güncelleyebilir miyim?
aslında çok az konulara göz gezdirseniz bunun cevabını almış olurdunuz Yine de söyleyeyim, Bl kilidini açmanız ondan sonra Fastboot ile Global Rom u kurmanız gerekmekte.
Ben de kesin olarak şöyle cevap vereyim. Çin romundan kesin olarak Global roma geçmesi gerek. Geçtiği taktirde tüm güncellemeler, update şeklinde gelecek.Ben arkadaşın sormak istediğini düzelteyim. Kendi telefonunda halihazırda Çin Stable Rom yüklü. Official olarak telefona update şeklinde global versiyon gelecek mi? Ya da Miui 10 çıktığında, telefonuna manuel ayar yapmadan yükleyip normal şekilde kullanabilecek mi?