Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Aslinda zor birsey degil ama bir yerde sıkıntı var sanirim siz bekleyin bir sute daha

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhabalar
twrpye girmek istediğimde the system has ben destroyed bu hatayı alıyorum, neden bu hatayı alıyorum

serhat_akkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Konular
0
Merhaba arkadaşlar yüz tanıma bu romda yok demiştim bi önceki yazımda fakat araştırma sonucu ile sorunu buldum cihazınızda bölge ayarında Türkiye'yi degil hong kong seçin yüz tanıma geliyor

MTE

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MURAT
Cihazım
Mİ8
Konular
0
arkadaşlar herkese slm.. mi8 ile ilgili bazı sorunlar yasıyorum çin romdayken hersey gayet stabıl kamerada dahil olmak üzere çok güzeldi oldukça hızlıydı.. fakat eu romdan sonra seste azalmalar oldu ısınma problemi var ve kamera ciddi anlamda kötü insanın yüzüne yaptığı makyajdan tanınmayacak hale geliyor sürekli güncelleme geliyor fakat güncelleme durduruldu hatası verdigi için güncelleme yapamıyorum.. ne yapmam gerekiyor..

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
arkadaşlar herkese slm.. mi8 ile ilgili bazı sorunlar yasıyorum çin romdayken hersey gayet stabıl kamerada dahil olmak üzere çok güzeldi oldukça hızlıydı.. fakat eu romdan sonra seste azalmalar oldu ısınma problemi var ve kamera ciddi anlamda kötü insanın yüzüne yaptığı makyajdan tanınmayacak hale geliyor sürekli güncelleme geliyor fakat güncelleme durduruldu hatası verdigi için güncelleme yapamıyorum.. ne yapmam gerekiyor..
global roma geç hocam gayet iyi

anilkale

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl KALE
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
1 hafta önce Mi 8 aldım. Telefonumda Çin romu yüklü. Global rom çıktığında kilit açmadan güncelleyebilir miyim?

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6
1 hafta önce Mi 8 aldım. Telefonumda Çin romu yüklü. Global rom çıktığında kilit açmadan güncelleyebilir miyim?
aslında çok az konulara göz gezdirseniz bunun cevabını almış olurdunuz Yine de söyleyeyim, Bl kilidini açmanız ondan sonra Fastboot ile Global Rom u kurmanız gerekmekte.

nazogelin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
htc one m8
Konular
3
aslında çok az konulara göz gezdirseniz bunun cevabını almış olurdunuz Yine de söyleyeyim, Bl kilidini açmanız ondan sonra Fastboot ile Global Rom u kurmanız gerekmekte.

Ben arkadaşın sormak istediğini düzelteyim. Kendi telefonunda halihazırda Çin Stable Rom yüklü. Official olarak telefona update şeklinde global versiyon gelecek mi? Ya da Miui 10 çıktığında, telefonuna manuel ayar yapmadan yükleyip normal şekilde kullanabilecek mi?

cyrux

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Ben arkadaşın sormak istediğini düzelteyim. Kendi telefonunda halihazırda Çin Stable Rom yüklü. Official olarak telefona update şeklinde global versiyon gelecek mi? Ya da Miui 10 çıktığında, telefonuna manuel ayar yapmadan yükleyip normal şekilde kullanabilecek mi?
Ben de kesin olarak şöyle cevap vereyim. Çin romundan kesin olarak Global roma geçmesi gerek. Geçtiği taktirde tüm güncellemeler, update şeklinde gelecek.
Global rom'a BL açmadan veya update şeklinde geçilmiyor.

Üst Alt