Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

bybudeer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kıvanç
Cihazım
s4
Konular
1
Arkadaşlar ekranda patlama sorunu olan var mı ??Son kararlı sürümü yüklendikten sonra bu sorun ile karşılaşmaya başladım .
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

kuskanct

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kuskanct
Cihazım
mi 8
Konular
0

Resmi forumda konu mevcut bugün kontrol ettim henüz çözüm bulunmamış. Sorunu yaşayan bir çok kullanıcı var bundan farklı konularda mevcut
İlginize teşekkürler....iyi haberleri bekliyoruz

Oyla:

gok_ker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
mi 8
Konular
0
Ben geri bildirime yazmıştım sorunu. Bugün cevap geldi. Ekran sorunluymuş, en yakın servise vermeliymişim :(

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Ben geri bildirime yazmıştım sorunu. Bugün cevap geldi. Ekran sorunluymuş, en yakın servise vermeliymişim :(
Donanımsal olsaydı sadece kilitlerken değil her zaman olmaz mıydı yaşadığınız sorun saçma geldi bana

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Hocam iyi hoş diyorlarda ne yurt içi ne yurtdışı hiç ekran değiştiren yok bu nasıl iş anlamadım
Ekran degisimi yapilabilir ve yapicak kisi de bulunur o problem degil hocam. Ki kendim de teknik servis oldugum icin Sirf merakimdan Bi fiyat bilgilendirmesi aldim gerekli yerlerden.
Bana verilen fiyatlar Orjinal olmayan 1. Sinif ekran icin ; 140 Dolar
Orjinal Ekran icin ise ; 220 Dolar
Bu da orjinal ekran tercihli olarak 1100TL yi atliyoruz demektir.
Taktirmaya deger mi degmezmi size kalmis ancak xiaomi bu sorunu kabullenip bir kampanya baslatmadigi surece superamoledli telefonlarinda musteri kaybi yasamasi muhtemel..

Oyla:

ieg175

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 8
Konular
1
Ekran degisimi yapilabilir ve yapicak kisi de bulunur o problem degil hocam. Ki kendim de teknik servis oldugum icin Sirf merakimdan Bi fiyat bilgilendirmesi aldim gerekli yerlerden.
Taktirmaya deger mi degmezmi size kalmis ancak xiaomi bu sorunu kabullenip bir kampanya baslatmadigi surece superamoledli telefonlarinda musteri kaybi yasamasi muhtemel..
Ben servise gönderdim gözüm gibi baktığım halde arkadan darbe aldığı için böyle oluyor dediler 1150 tl ye erkan değişimi zorunluymuş çok saçma.En yakın zamanda tüketici hakları mahkemesine gidip paramı geri alacağım. Nedense sadece migros tan alanlarda bu sorun var.

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
H
Ben servise gönderdim gözüm gibi baktığım halde arkadan darbe aldığı için böyle oluyor dediler 1150 tl ye erkan değişimi zorunluymuş çok saçma.En yakın zamanda tüketici hakları mahkemesine gidip paramı geri alacağım. Nedense sadece migros tan alanlarda bu sorun var.
Hocam kisaca baslarindan atiyorlar.
Eger arka kapaginizda agir bir darbe varsa bunu bahane ederler ve Tuketici hakem heyetinde cihaz darbeli raporu alirsiniz. Yani haksiz cikarsiniz.
Darbe ile olusabilecek sorunlardan garanti sorumlu degildir adli bir Konuya dayanarak tabiki.
Tuketici hakem heyetinde kronik sorunlara kesinlikle sonuc verilir ancak en kucuk darbe bu maddeyi etkisiz birakir.

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Benim demek istediğim bu konuda arkadaş iki kez garantiye gönderdi anakart degistiler servis ekranı değiştirmedi. Hadi diyelim bizim garanti işi bilmiyor bu kadar sorun yaşayan kimsenin garantisi ekran değiştirmedi yani onu diyorum. Benim için garip olan bu

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Benim demek istediğim bu konuda arkadaş iki kez garantiye gönderdi anakart degistiler servis ekranı değiştirmedi. Hadi diyelim bizim garanti işi bilmiyor bu kadar sorun yaşayan kimsenin garantisi ekran değiştirmedi yani onu diyorum. Benim için garip olan bu
Ekran anakarttan daha pahalı olduğu için değiştirmiyor olabilirler

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Migrosta satılan Xiaomi modellerini İdeal Seçim adındaki ithalatçı getiriyormuş... Daha önce bu ithalatçının adını "refurbished" ne demektir diye aratırken duymuştum. Yurtdışında iade edilen, garantiden yenilenen sorunlu cihazların toplanıp yeniden satılmasına refurbished deniyor ve bu ithalatçı genellikle bu tarz cihazları ucuza alıp yurtiçinde pahalıya satıyor. Pek çok sorunlu Samsung, Apple da ideal seçim marifeti diye duydum. Şimdi de Xiaomi'ye el atmış ama ideal seçim diye araştıran almayacağı için Migros gibi bir firma üzerinden satılıyormuş.

Migros'tan alınan cihazlarda bu kadar sorun olması hiç aklıma yatmıyordu ama bu ideal seçim olayını duyunca tüm taşlar yerine oturdu. Ben Migros'a müşteri şikayeti olarak bildirdim. Tavsiyem sizler de bildirin ve ideal seçimle çalışmayı bırakmadığı sürece Migros'tan Xiaomi almayın. O kadar para veriyoruz sonuçta 100-200 fazla olsun, sağlam olsun... Göz göre göre lades dememek lazım.

Oyla:
Üst Alt