Haber Xiaomi Mi 7, Plus Versiyonu ile Birlikte Tanıtılabilir

2018 yılının Mart ayında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 7’nin yanında Mi 7 Plus da satışa sunulabilir.
Geçen hafta Qualcomm gelecek yılın amiral gemisi telefonlarında kullanılacak Snapdragon 845 yonga setini resmi olarak tanıttı. Samsung ve Xiaomi gibi büyük firmalar bu yüksek performanslı ve düşük şarj tüketimli yonga setinin siparişlerini verdi. Samsung Galaxy S9’da bu yonga setinin kullanılması beklenirken, Çin’de bu yonga setini kullanacak olan ilk cihazın Xiaomi Mi 7 olması bekleniyor. XiaomiCEO’su Lei Jun’un Qualcomm konferansına katıldığını ve gelecek amiral gemisi Xiaomitelefonunun bu yonga setini kullanacağını açıkladığını hatırlatmakta fayda var.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam ben mi6 kullandığım için değil,yeni bi telefon alamayacağım için fakirim :)zaten tek zenginliğim mi6.o yüzden de gözüm gibi bakıyorum. Hocam iş çok ama çalışıpta paranı zamanında alamıyorsun ya işte o koyuyor insana

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam ben mi6 kullandığım için değil,yeni bi telefon alamayacağım için fakirim :)zaten tek zenginliğim mi6.o yüzden de gözüm gibi bakıyorum. Hocam iş çok ama çalışıpta paranı zamanında alamıyorsun ya işte o koyuyor insana

İş konusunda haklısınız hocam, bu yüzden Gönlünüze göre iş bulmanızı diledim. Hocam Telefon vs. geçici şeyler, mal da mülkte burada kalacak. Önemli olan Sağlık-Sıhat, mutluluk ve huzur. Bunlar olduktan sonra gerisi gelir. Bende Elektronik cihazlarımın hepsine gözüm gibi bakarım, normalden daha fazla değer verdiğim için ama, bu ayrı bir konu boşverin.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Parmak izi Ekrana gömülü olmazsa olmaz hocam. Ya Mate 10 ve Honor V10 gibi Ön tarafa koyacaklar; yada ekrana entegre edecekler. Bu şekilde Cihaz arkasına koyarak olmaz.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Parmak izi Ekrana gömülü olmazsa olmaz hocam. Ya Mate 10 ve Honor V10 gibi Ön tarafa koyacaklar; yada ekrana entegre edecekler. Bu şekilde Cihaz arkasına koyarak olmaz.
Arkada olacağına hiç olmasın daha iyi valla.aslında sony gibi yanda da olabilir.ama elbette eniyisi ekranda olması :)

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Görüntüler bana ıphone x hatırlattı.O telefonuda çerçevesiz olduğu için sevmiyorum,umarım tasarımda değişikliğe gidilir.Bence parmak izi yerine face ıd olabilir.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkada olacağına hiç olmasın daha iyi valla.aslında sony gibi yanda da olabilir.ama elbette eniyisi ekranda olması :)

Yok hocam bence şuanki hali yanda olmasından iyi :) Her türlü Önde olması daha mantıklı ister ekran altı ister Alt kısımda. Önde olsunda :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Yok hocam bence şuanki hali yanda olmasından iyi :) Her türlü Önde olması daha mantıklı ister ekran altı ister Alt kısımda. Önde olsunda :)
Göreceğiz bakalım nasıl olacak.bence bu ay bitmeden herşey belli olur

Üst Alt