Xiaomi mi 6

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
valla şu ana kadar kameradan hiç bir sıkıntım olmadı fotoğraf çekmesini bilmiyorsanız telefonu suçlamaya gerek yok biraz dikkatli sakin bir sekilde çok güzel fotoğraflar çekebilirsiniz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşük ışık koşullarında Mi6'nın Fotoğraf ve Video çekim performansı düşüyor. Bunun aksi iddia edilemez.

ayberkackgz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayberk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
Düşük ışık koşullarında Mi6'nın Fotoğraf ve Video çekim performansı düşüyor. Bunun aksi iddia edilemez.
düşük ışık koşullarında yerine cok düşük ışık koşulları dersen belki o zaman olabilir

sonmez1961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orta düzey
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
0
arkadaşlar 3500 tl verip o zaman htc u11 alacaksınız yada huwai p 10 plus alacaksınız.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
arkadaşlar 3500 tl verip o zaman htc u11 alacaksınız yada huwai p 10 plus alacaksınız.
Arkadaşlar biraz daha üzerine ekleyip, Mate10 almalılar bence...Kamera performansı şu andaki cihazlar içinde 100 aldı geçenlerde

sonmez1961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orta düzey
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
0
arkadaşlar konu mi 6 olduğuna göre bende cıhazı yeni aldım mi 6 için koruyucu cam önerinizi bekliyorum bulunduğum ilde maalesef bulamadım mecburen internetten alacağım koruyucu cam kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkadaşlar biraz daha üzerine ekleyip, Mate10 almalılar bence...Kamera performansı şu andaki cihazlar içinde 100 aldı geçenlerde

Hocam Mate 10'u bende her anlamda çok beğendim. Yapay Zeka işlerini geçtim; fakat Hem Ekran Kasa oranını iyileştirip, hem bu oranlamaya rağmen ön tarafa parmak izi okuyucusunu koyup; hemde 18:9 vs. yerine 16:9 ekran oranıyla gelmesi, bence bu cihazı efsane yapıyor. Her markaya Ders niteliğinde olmalı bu durum. Mate 10 Pro, Mate 10 yanında sönük kaldı bana göre. Sonunda Kirin 970'i de 10 nm. ile tasarladılar; Batarya kullanımı da SD 835 gibi olursa değmeyin keyfine. Xiaomi umarım önümüzdeki sene, bu şekilde çıkarır Mi7, Mi Note 4 vb. cihazlarını. Kamera özellikleri, yapay zeka, 4000 Mah batarya vs. işin bonusu konumunda kalıyor resmen. Türkiye'de Paralel ithalat ile 3500 lira civarına giriş yapabilirse Mate 10 (İlk Etapta resmi garantili olarak Mate 10 Pro gelecekmiş), ilk tercih edilecek cihaz olur benim gözümde. Keşke Mate 10, çok daha erken tanıtılsa idi; Mi6'yı almadan beklerdim.

legolasozi61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
yok
Konular
0
Mi 6 almayı planlıyorum hepsiburada dan. Size 2 sorum olacak 1. si vodafonun 4g sorunu ne düzeyde İstanbul sarıyer de sorun yoğu olur mu? Bir çaresi yok mu? Yanlış bilmiyorsam HB nin sattığı ürün global anı soru onun için de geçerli mi? Ve 2. soru olarak sağlamlıpı ne derecede telefonun düşüren kıran oldu mu çizen veya ezen falan?

ayberkackgz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayberk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
Mi 6 almayı planlıyorum hepsiburada dan. Size 2 sorum olacak 1. si vodafonun 4g sorunu ne düzeyde İstanbul sarıyer de sorun yoğu olur mu? Bir çaresi yok mu? Yanlış bilmiyorsam HB nin sattığı ürün global anı soru onun için de geçerli mi? Ve 2. soru olarak sağlamlıpı ne derecede telefonun düşüren kıran oldu mu çizen veya ezen falan?
bende hb den aldim telefonu telefonun her yeri cam elbet küçük cizikler oluyor gun isinda belli oluyor ama göze çirkin gelecek sekilde değil. cam olduğu icin elden kolay kayiyor bir kaç düşürdüm yuksekten alcaktan fakat bir sorun olmadi istanbulda intert çok iyi hic bir sorunla karislasmadim

legolasozi61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
yok
Konular
0
bende hb den aldim telefonu telefonun her yeri cam elbet küçük cizikler oluyor gun isinda belli oluyor ama göze çirkin gelecek sekilde değil. cam olduğu icin elden kolay kayiyor bir kaç düşürdüm yuksekten alcaktan fakat bir sorun olmadi istanbulda intert çok iyi hic bir sorunla karislasmadim

Vodafone kullanıcısı mısınız? sadece vodafone da sıkıntı varmış sanırım da.

ayberkackgz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ayberk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
Vodafone kullanıcısı mısınız? sadece vodafone da sıkıntı varmış sanırım da.
evet Vodafone kullanıyorum bir sıkıntıda olmadı suana kadar ufak tefek sorunlar oluyor bazen ama sim kartim eski buyuk ihtimalle ondan

Üst Alt