Arkadaşlar biraz daha üzerine ekleyip, Mate10 almalılar bence...Kamera performansı şu andaki cihazlar içinde 100 aldı geçenlerde
Hocam Mate 10'u bende her anlamda çok beğendim. Yapay Zeka işlerini geçtim; fakat Hem Ekran Kasa oranını iyileştirip, hem bu oranlamaya rağmen ön tarafa parmak izi okuyucusunu koyup; hemde 18:9 vs. yerine 16:9 ekran oranıyla gelmesi, bence bu cihazı efsane yapıyor. Her markaya Ders niteliğinde olmalı bu durum. Mate 10 Pro, Mate 10 yanında sönük kaldı bana göre. Sonunda Kirin 970'i de 10 nm. ile tasarladılar; Batarya kullanımı da SD 835 gibi olursa değmeyin keyfine. Xiaomi umarım önümüzdeki sene, bu şekilde çıkarır Mi7, Mi Note 4 vb. cihazlarını. Kamera özellikleri, yapay zeka, 4000 Mah batarya vs. işin bonusu konumunda kalıyor resmen. Türkiye'de Paralel ithalat ile 3500 lira civarına giriş yapabilirse Mate 10 (İlk Etapta resmi garantili olarak Mate 10 Pro gelecekmiş), ilk tercih edilecek cihaz olur benim gözümde. Keşke Mate 10, çok daha erken tanıtılsa idi; Mi6'yı almadan beklerdim.