Yardım Xiaomi Mi 6 Uzun Süre Kullanımında Nasıl?

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar.. :):)

Şimdi Mi 6 şu sıralar fiyat olarak gayet makul seviyelerde. Ben de gerek fiyat, performans, pil, bellek, işlemci, çift kamera hatta parmak izi sensörü vb. için telefonu çok beğendim. Kaç haftadır telefonu deli gibi araştırıyorum ama başta bahsettiğim özellikler için uzun süre kullanımında (6 ay ve daha fazlası için) ne gibi kayıplar yaşanır ?

-Kamera konusunda Samsung, LG gibi bazı markalarda bir süre sonra kalitesi düşebiliyor. Aynı durum Mi 6' da olur mu?
-Performans için ilerde kasma, donma, ısınma gibi problemlerle karşılaşır mıyım?
-Pil konusunda kayıplar yaşayan var, acaba uzun kullanımda nasıl olacak?
-Global romla ilgili birçok sorun var, telefonda ne sıklıkta sorunlar çıkıyor ve sorunlar çok rahatsız ediyor mu?
-Kronik sorun olup olmadığını söyleyenler var (örn. kapasitif tuşlarla ilgili), kimin dediğine inanmak gerekir?

Bu gibi konularda da ikna olursam, Xiaomi'ye aşık olabilirim :):):)

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Ben 15 Haziran'dan bu yana kullanıyorum Mi6'yı; çok memnunum açıkçası. LG G3'ten sonra çok memnun kaldım cihazdan.
Ayni memnuniyetten bende istiyorum valla ne diyim. İnsallah bizde hic bi sıkınti olmadan alir, kullaniriz. angel~~angel~~

Oyla:

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
Hocam bende senin gibi detaylıca telefonu araştırdım. Ülkeye girmeden önce de kafama esen telefonlar arasındaydı. Normal Galaxy J7 kullanıyordum ama beni deli gibi bezdirdi.Mİ 6'nın 128gb olanından 3 gün önce aldım. Telefon açılırken anlık bi takılma olabiliyor(çokta önemli değil sonrasında jet hızındasın). 6GB RAM hafızasının 2'sini yoksay. Sistem bir şekilde kullanıyor. Şuan deli gibi yüklenmeme rağmen 1.8GB'ın altına indiğini görmedim. Ses kalitesi oldukça hoş. Kamera konusunda biraz vasat ama idare ediceksin bir şekilde . Pile gelirsek benim gibi telefonun başından kalkmayıp Gangstar New Orleans, Mobile Legends takılmayı düşünüyorsan yanında powerbank taşımanı öneririm. Oyun performansı konusuna el atacak olursak en kötü ihtimal ufak tefek kasma yaşarsın o da bir ihtimal. Geçişler, parmak okuyucu vs. cidden çok hızlı. Telefonu hızlı kullanan birisiysen aşık olabilirsin. Emoji biraz göz zevkini bozabilir. TWRP ile halledersin. Görüntü kalitesine gelecek olursak gerçekten iyi. Gözünü falan yormak için özel bir çaba göstermelisin. Benim sana anlatacaklarım bu kadar. Artık alıp almamak sende kalmış.

Oyla:

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam bende senin gibi detaylıca telefonu araştırdım. Ülkeye girmeden önce de kafama esen telefonlar arasındaydı. Normal Galaxy J7 kullanıyordum ama beni deli gibi bezdirdi.Mİ 6'nın 128gb olanından 3 gün önce aldım. Telefon açılırken anlık bi takılma olabiliyor(çokta önemli değil sonrasında jet hızındasın). 6GB RAM hafızasının 2'sini yoksay. Sistem bir şekilde kullanıyor. Şuan deli gibi yüklenmeme rağmen 1.8GB'ın altına indiğini görmedim. Ses kalitesi oldukça hoş. Kamera konusunda biraz vasat ama idare ediceksin bir şekilde . Pile gelirsek benim gibi telefonun başından kalkmayıp Gangstar New Orleans, Mobile Legends takılmayı düşünüyorsan yanında powerbank taşımanı öneririm. Oyun performansı konusuna el atacak olursak en kötü ihtimal ufak tefek kasma yaşarsın o da bir ihtimal. Geçişler, parmak okuyucu vs. cidden çok hızlı. Telefonu hızlı kullanan birisiysen aşık olabilirsin. Emoji biraz göz zevkini bozabilir. TWRP ile halledersin. Görüntü kalitesine gelecek olursak gerçekten iyi. Gözünü falan yormak için özel bir çaba göstermelisin. Benim sana anlatacaklarım bu kadar. Artık alıp almamak sende kalmış.
eyvallah hocam yorumun için angel~~angel~~ ikna edici yazmışsın valla :D:D
[doublepost=1517001460,1517001363][/doublepost]
kamera konusunda denildiği gibi düşük ışıkta ve ön kamerayla ilgili mi vasatlık var ?

Oyla:

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
eyvallah hocam yorumun için angel~~angel~~ ikna edici yazmışsın valla :D:D
[doublepost=1517001460,1517001363][/doublepost]
kamera konusunda denildiği gibi düşük ışıkta ve ön kamerayla ilgili mi vasatlık var ?
Ön kamera bana kalırsa karanlıkta cidden vasat. Normal ışıkta idare eder.

Oyla:

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Bu tamamen kişisel görüş yani izalasyon malzemesi faydalı diyen de var zararlı diyen de uzun yıllar tartışıldı bu da böyle
Kvk daha çok ilde faliyet gösteriyor fskst 200 tl civarı bir fark vardı
Delta kendileri forumda üye bir sorun olduğunda iletişimdeler
Her 2 firmada da sorun yaşayan var fakat her 2 firmada memnun olan da var
Bana sorarsan delta tercihimdir kvk daha pahalı
İzolasyon :) :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam mavi çok güzel de siyahlara göre daha kolay çiziliyor karbon fiber arka koruyucu aldım bekliyorum

Hocam bende Seramik'i sırf bu yüzden aldım aslında ama, telefonu kılıfsız kullanmadığım için pek birşey değişmedi :) Sadece Arka Kamera çentiklerine bakıp iyiki Seramik almışım diyorum; arka tarafta başka birşey görünmediği için :)

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam bende Seramik'i sırf bu yüzden aldım aslında ama, telefonu kılıfsız kullanmadığım için pek birşey değişmedi :) Sadece Arka Kamera çentiklerine bakıp iyiki Seramik almışım diyorum; arka tarafta başka birşey görünmediği için :)
Hahahaha hocam bende full kılıf kullanıyorum fakat cam değişimi yaparken kılıftan çıkması gerekiyor bu sebepten arkada kılcal çizik var ama böyle pür dikkat bakmayınca görülmüyor

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hahahaha hocam bende full kılıf kullanıyorum fakat cam değişimi yaparken kılıftan çıkması gerekiyor bu sebepten arkada kılcal çizik var ama böyle pür dikkat bakmayınca görülmüyor

O zaman sorun yok hocam, o kadar kusur kadı kızında da olur :)

Oyla:
Üst Alt