Yardım Xiaomi Mi 6 Uzun Süre Kullanımında Nasıl?

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar.. :):)

Şimdi Mi 6 şu sıralar fiyat olarak gayet makul seviyelerde. Ben de gerek fiyat, performans, pil, bellek, işlemci, çift kamera hatta parmak izi sensörü vb. için telefonu çok beğendim. Kaç haftadır telefonu deli gibi araştırıyorum ama başta bahsettiğim özellikler için uzun süre kullanımında (6 ay ve daha fazlası için) ne gibi kayıplar yaşanır ?

-Kamera konusunda Samsung, LG gibi bazı markalarda bir süre sonra kalitesi düşebiliyor. Aynı durum Mi 6' da olur mu?
-Performans için ilerde kasma, donma, ısınma gibi problemlerle karşılaşır mıyım?
-Pil konusunda kayıplar yaşayan var, acaba uzun kullanımda nasıl olacak?
-Global romla ilgili birçok sorun var, telefonda ne sıklıkta sorunlar çıkıyor ve sorunlar çok rahatsız ediyor mu?
-Kronik sorun olup olmadığını söyleyenler var (örn. kapasitif tuşlarla ilgili), kimin dediğine inanmak gerekir?

Bu gibi konularda da ikna olursam, Xiaomi'ye aşık olabilirim :):):)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ben 15 Haziran'dan bu yana kullanıyorum Mi6'yı; çok memnunum açıkçası. LG G3'ten sonra çok memnun kaldım cihazdan.
Sen bizden eskiymişsin hocam :) ne zaman çıktı da ne zaman aldın vallaha helal olsun :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sen bizden eskiymişsin hocam :) ne zaman çıktı da ne zaman aldın vallaha helal olsun :)

Hocam Sefa hocamın Türkiyeye getirdiği İlk Seramik Cihazlardan benimkisi :) O ara dört gözle Ülkeye giriş yapsada satılsa diyorduk; Sefa hocam İthalatçı Garantililerden önce getirdi Türkiye'ye Mi6ları stoklu olarak :)

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam Sefa hocamın Türkiyeye getirdiği İlk Seramik Cihazlardan benimkisi :) O ara dört gözle Ülkeye giriş yapsada satılsa diyorduk; Sefa hocam İthalatçı Garantililerden önce getirdi Türkiye'ye Mi6ları stoklu olarak :)
Sefa Hocamı tebrik ediyorum keşke haberim olaydı da bende o ara alaydım gerçi bizim maviler biraz daha geç çıktı seviyorum bu mi 6 ları taş gibi cihaz :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Sefa Hocamı tebrik ediyorum keşke haberim olaydı da bende o ara alaydım gerçi bizim maviler biraz daha geç çıktı seviyorum bu mi 6 ları taş gibi cihaz :)

Hocam bende Mavi versiyonu istiyordum; fakat Mavi'lerin geç geleceği söylendi; Sefa hocamda Seramik'i getirince Beklemeden aldım bende :)

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam bende Mavi versiyonu istiyordum; fakat Mavi'lerin geç geleceği söylendi; Sefa hocamda Seramik'i getirince Beklemeden aldım bende :)
Hocam mavi çok güzel de siyahlara göre daha kolay çiziliyor karbon fiber arka koruyucu aldım bekliyorum

Oyla:

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Paramız yetmedi bi alt modelini aldık ne var yani

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18
Bende öyle yapmıştım sonra benim 5si çok beğenenler vardı sattım birine 1300liraya üstüne 700lira koyup mi6 aldım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bende öyle yapmıştım sonra benim 5si çok beğenenler vardı sattım birine 1300liraya üstüne 700lira koyup mi6 aldım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paramız yok canınız sıkılırsa yollayın bı arkadaşım da da mi 6 var aynını diyorum

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18

Oyla:
Üst Alt