Yardım Xiaomi Mi 6 Uzun Süre Kullanımında Nasıl?

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar.. :):)

Şimdi Mi 6 şu sıralar fiyat olarak gayet makul seviyelerde. Ben de gerek fiyat, performans, pil, bellek, işlemci, çift kamera hatta parmak izi sensörü vb. için telefonu çok beğendim. Kaç haftadır telefonu deli gibi araştırıyorum ama başta bahsettiğim özellikler için uzun süre kullanımında (6 ay ve daha fazlası için) ne gibi kayıplar yaşanır ?

-Kamera konusunda Samsung, LG gibi bazı markalarda bir süre sonra kalitesi düşebiliyor. Aynı durum Mi 6' da olur mu?
-Performans için ilerde kasma, donma, ısınma gibi problemlerle karşılaşır mıyım?
-Pil konusunda kayıplar yaşayan var, acaba uzun kullanımda nasıl olacak?
-Global romla ilgili birçok sorun var, telefonda ne sıklıkta sorunlar çıkıyor ve sorunlar çok rahatsız ediyor mu?
-Kronik sorun olup olmadığını söyleyenler var (örn. kapasitif tuşlarla ilgili), kimin dediğine inanmak gerekir?

Bu gibi konularda da ikna olursam, Xiaomi'ye aşık olabilirim :):):)

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar.. :):)

Şimdi Mi 6 şu sıralar fiyat olarak gayet makul seviyelerde. Ben de gerek fiyat, performans, pil, bellek, işlemci, çift kamera hatta parmak izi sensörü vb. için telefonu çok beğendim. Kaç haftadır telefonu deli gibi araştırıyorum ama başta bahsettiğim özellikler için uzun süre kullanımında (6 ay ve daha fazlası için) ne gibi kayıplar yaşanır ?

-Kamera konusunda Samsung, LG gibi bazı markalarda bir süre sonra kalitesi düşebiliyor. Aynı durum Mi 6' da olur mu?
-Performans için ilerde kasma, donma, ısınma gibi problemlerle karşılaşır mıyım?
-Pil konusunda kayıplar yaşayan var, acaba uzun kullanımda nasıl olacak?
-Global romla ilgili birçok sorun var, telefonda ne sıklıkta sorunlar çıkıyor ve sorunlar çok rahatsız ediyor mu?
-Kronik sorun olup olmadığını söyleyenler var (örn. kapasitif tuşlarla ilgili), kimin dediğine inanmak gerekir?

Bu gibi konularda da ikna olursam, Xiaomi'ye aşık olabilirim :):):)
Öncelikle hosgeldiniz aramiza, bende mi 6 kullaniyorum, kamera konusunda isigin az oldugu yerde cekim kalitesi dusuyor ilerde cihaz yaslandikca ne olur bilemiyorum, cihazda custom romlar haric globallerde kasma,donma yasamadim oyun oynarken cok ileri duzey grafikli oyunlardada hafifte olsa isinma yasaniyor 34° civari gibi ve sarjdayken 37-40° yi bulabiliyor, ben global beta rom kullaniyorum herhangi bir sorunla karsilasmadim, kronik denilen sorunlarida yasamadim, cihaz gayet canavar emin olabilirsiniz ;)
Edit: hocam pil konusunu unutmusum sosyal paylasim uygulamalari kullanmiyorum ve cok nadir oyun oynuyorum 25 saatte 8 saate yakin ekran suresi aliyorum(whatsapp,chrome,bundle gibi uygulamalar kullanarak) şu ana kadar pilde düşüş yasamadim.

Oyla:

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle hosgeldiniz aramiza, bende mi 6 kullaniyorum, kamera konusunda isigin az oldugu yerde cekim kalitesi dusuyor ilerde cihaz yaslandikca ne olur bilemiyorum, cihazda custom romlar haric globallerde kasma,donma yasamadim oyun oynarken cok ileri duzey grafikli oyunlardada hafifte olsa isinma yasaniyor 34° civari gibi ve sarjdayken 37-40° yi bulabiliyor, ben global beta rom kullaniyorum herhangi bir sorunla karsilasmadim, kronik denilen sorunlarida yasamadim, cihaz gayet canavar emin olabilirsiniz ;)
Edit: hocam pil konusunu unutmusum sosyal paylasim uygulamalari kullanmiyorum ve cok nadir oyun oynuyorum 25 saatte 8 saate yakin ekran suresi aliyorum(whatsapp,chrome,bundle gibi uygulamalar kullanarak) şu ana kadar pilde düşüş yasamadim.
yorumunuz için çok teşekkür ederim :)) peki ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?

Oyla:

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
peki ekran, batarya, tuş, hoparlör vs. gibi parçalarda donanımsal sorun olursa ne yapmalıyım? Garantiye kimse güvenmiyor zaten, teknik servis veya kasko gibi şeyleri mi düşünmek gerekiyor?

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
peki ekran, batarya, tuş, hoparlör vs. gibi parçalarda donanımsal sorun olursa ne yapmalıyım? Garantiye kimse güvenmiyor zaten, teknik servis veya kasko gibi şeyleri mi düşünmek gerekiyor?
Hocam bilemiyorum o konularda ne yapılabilir, teknik servise bende guvenmiyorum, kvk ile iletisime gecilebilir daha guvenilir oldugu soyleniyor, tabi yine size kalmis bir durum zaten cihaz garantiye gitti mi ben cok birsey beklemem o cihazdan birdaha, maalesef yardimci olamiyorum.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Merak etme garantiler artık forumda muhattap var ...
Ben eylül 1 den beri kullanıyorum cihaz gayet güzel android 8 geldi ben hiç donma kasma yaşamadım ufak problemler var ama yazılım ile düzeliyor zaten :)

Oyla:

pozitronn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pozitron
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Merak etme garantiler artık forumda muhattap var ...
Ben eylül 1 den beri kullanıyorum cihaz gayet güzel android 8 geldi ben hiç donma kasma yaşamadım ufak problemler var ama yazılım ile düzeliyor zaten :)
Cok tesekkurler yorumun icin :)
Peki bazi yerlerde garantinin Delta veya KVK olmasi ithalat garantili oldugundan cok farketmiyor, diyorlar. Sizce dogru mu?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Cok tesekkurler yorumun icin :)
Peki bazi yerlerde garantinin Delta veya KVK olmasi ithalat garantili oldugundan cok farketmiyor, diyorlar. Sizce dogru mu?
Bu tamamen kişisel görüş yani izalasyon malzemesi faydalı diyen de var zararlı diyen de uzun yıllar tartışıldı bu da böyle
Kvk daha çok ilde faliyet gösteriyor fskst 200 tl civarı bir fark vardı
Delta kendileri forumda üye bir sorun olduğunda iletişimdeler
Her 2 firmada da sorun yaşayan var fakat her 2 firmada memnun olan da var
Bana sorarsan delta tercihimdir kvk daha pahalı

Oyla:
Üst Alt