- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 37
Mi 6 cam çerçeve değişikliği yapılınca dediğiniz gibi parmak izi sensörü de değişiyor ancak sağlıklı bir işçilik yaparsanız orijinal parmak izini takma şansınızın olduğunu düşünüyorum bu işin riski ekran ve camı ayırırken ekranın kırılmasıdır,cihazı kullanacağınızı düşünüyorsanız tabiki orijinal parça tercih etmelisiniz. İnternetten istemeden önce iletişime geçin alışveriş yapacağınız firma ile ,ben teşekkür ederim bir sorunuz olursa burdayım efendim.İlginiz için teşekkür ederim, cam değişimi kolay bir şey mi riski nedir onu da tam bilmediğimden biraz da orijinal set mi bulmaya çalışsam diye düşünmüyor değilim, parmak izi okuyucusu vs, sağlıklı olur mu çalışır mı sadece cam değişiminde, bilgisi olan ya da daha önce yapmış veya yaptırmış olan var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapıp yapmadığımi tam hatırlamıyorum ama bir mi 6ya işlem yapmıştık arka kapak veya camİlginiz için teşekkür ederim, cam değişimi kolay bir şey mi riski nedir onu da tam bilmediğimden biraz da orijinal set mi bulmaya çalışsam diye düşünmüyor değilim, parmak izi okuyucusu vs, sağlıklı olur mu çalışır mı sadece cam değişiminde, bilgisi olan ya da daha önce yapmış veya yaptırmış olan var mı acaba Mi 6 için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(ancak sağlıklı bir işçilik yaparsanız orijinal parmak izini takma şansınızın olduğunu düşünüyorum)tabi ekran ve parmak izinin fleksi ayrı ise eğer ikisi tek flekse bağlı ise o zaman olmaz.Mi 6 cam çerçeve değişikliği yapılınca dediğiniz gibi parmak izi sensörü de değişiyor ancak sağlıklı bir işçilik yaparsanız orijinal parmak izini takma şansınızın olduğunu düşünüyorum bu işin riski ekran ve camı ayırırken ekranın kırılmasıdır,cihazı kullanacağınızı düşünüyorsanız tabiki orijinal parça tercih etmelisiniz. İnternetten istemeden önce iletişime geçin alışveriş yapacağınız firma ile ,ben teşekkür ederim bir sorunuz olursa burdayım efendim.
Yapıp yapmadığımi tam hatırlamıyorum ama bir mi 6ya işlem yapmıştık arka kapak veya cam
Son düzenleme: