Soru Xiaomi Mi 6 Mavi Ekran Çerçeve Camı

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
İlginiz için teşekkür ederim, cam değişimi kolay bir şey mi riski nedir onu da tam bilmediğimden biraz da orijinal set mi bulmaya çalışsam diye düşünmüyor değilim, parmak izi okuyucusu vs, sağlıklı olur mu çalışır mı sadece cam değişiminde, bilgisi olan ya da daha önce yapmış veya yaptırmış olan var mı
Mi 6 cam çerçeve değişikliği yapılınca dediğiniz gibi parmak izi sensörü de değişiyor ancak sağlıklı bir işçilik yaparsanız orijinal parmak izini takma şansınızın olduğunu düşünüyorum bu işin riski ekran ve camı ayırırken ekranın kırılmasıdır,cihazı kullanacağınızı düşünüyorsanız tabiki orijinal parça tercih etmelisiniz. İnternetten istemeden önce iletişime geçin alışveriş yapacağınız firma ile ,ben teşekkür ederim bir sorunuz olursa burdayım efendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlginiz için teşekkür ederim, cam değişimi kolay bir şey mi riski nedir onu da tam bilmediğimden biraz da orijinal set mi bulmaya çalışsam diye düşünmüyor değilim, parmak izi okuyucusu vs, sağlıklı olur mu çalışır mı sadece cam değişiminde, bilgisi olan ya da daha önce yapmış veya yaptırmış olan var mı acaba Mi 6 için
Yapıp yapmadığımi tam hatırlamıyorum ama bir mi 6ya işlem yapmıştık arka kapak veya cam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 6 cam çerçeve değişikliği yapılınca dediğiniz gibi parmak izi sensörü de değişiyor ancak sağlıklı bir işçilik yaparsanız orijinal parmak izini takma şansınızın olduğunu düşünüyorum bu işin riski ekran ve camı ayırırken ekranın kırılmasıdır,cihazı kullanacağınızı düşünüyorsanız tabiki orijinal parça tercih etmelisiniz. İnternetten istemeden önce iletişime geçin alışveriş yapacağınız firma ile ,ben teşekkür ederim bir sorunuz olursa burdayım efendim.

Yapıp yapmadığımi tam hatırlamıyorum ama bir mi 6ya işlem yapmıştık arka kapak veya cam
(ancak sağlıklı bir işçilik yaparsanız orijinal parmak izini takma şansınızın olduğunu düşünüyorum)tabi ekran ve parmak izinin fleksi ayrı ise eğer ikisi tek flekse bağlı ise o zaman olmaz.

Son düzenleme:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
İstanbul içinde ekran camı revizesi yaptırabileceğim bir yer var mı, tavsiye edebilecek biri

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular