Soru Xiaomi Mi 6 Mavi Ekran Çerçeve Camı

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Ürün Durumu
Sıfır (Kutusu Açılmamış)
Fiyat
200
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
Merhabalar, az önce Xiaomi Mi 6 Mavi telefonumun ekranın kenarı çok küçük çatladı, sadece estetik amaçlı bir çerçeve cam arıyorum dokunmatik panel parmak izi okuyucu vs istemiyorum. Sadece çerçeve camını değiştirebiliyor muyuz, değiştirebiliyorsak nereden alabilirim, bu konuda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

Ekli dosyalar

• 20220909_111859.jpg
    20220909_111859.jpg
    679,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20220909_111911.jpg
    20220909_111911.jpg
    413,1 KB · Görüntüleme: 19
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Merhabalar, az önce Xiaomi Mi 6 Mavi telefonumun ekranın kenarı çok küçük çatladı, sadece estetik amaçlı bir çerçeve cam arıyorum dokunmatik panel parmak izi okuyucu vs istemiyorum. Sadece çerçeve camını değiştirebiliyor muyuz, değiştirebiliyorsak nereden alabilirim, bu konuda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
Ekranı komple değişmeniz lazım öyle bulamazsınız ve o fiyata bırakın camı replikasını dahi bulamazsınız

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Ekranı komple değişmeniz lazım öyle bulamazsınız ve o fiyata bırakın camı replikasını dahi bulamazsınız
Verdiğiniz bilgi ve ilginizden dolayı teşekkür ederim, peki nereden bulabilirim komple ekran orijinal veya replika, iyi olacak şekilde, replika tavsiye eder misiniz, böyle bir durum için tavsiyeniz nedir, teşekkürler

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Verdiğiniz bilgi ve ilginizden dolayı teşekkür ederim, peki nereden bulabilirim komple ekran orijinal veya replika, iyi olacak şekilde, replika tavsiye eder misiniz, böyle bir durum için tavsiyeniz nedir, teşekkürler
Replika asla tavsiye etmiyorum alıp kullananlardan da şüphe ederim . Neden sorunları ile uğraşasınız ki ? Bir kere göz sağlığınız bozulma ihtimali çok yüksek+ batarya kullanımı yüksek sıcaklık yada hayalet ekran gibi bir sürü sorunu ortaya çıkabilir .

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
sadece camı (çerçeveyi) değiştirebilirsin ustam ekranı değiştirme zorunluluğu yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece camı (çerçeveyi) değiştirebilirsin ustam ekranı değiştirme zorunluluğu yok.
fakat işlem yapılırken camı ekrandan ayırırken ekranın kırılma riski vardır onu da telefoncularla konuş riski alırım kırılırsa yenisini takarım derse yaptır. geçen mate 20 lite değiştim 180tl idi fiyat örneklemek için diyorum :)

kırığı büyük değil 360 koruma olan koruma camlardan yapıştır bir tane çatlak ilerlemesin rahat rahat kullan,küçük bir çatlak için yan sanayi bir cam takmak saçma olabilir fakat tercih senin. cam linki

daha önce bu siteden mi 8 se arka kapak istemiştim güzel di artık sen bilirsin.

Son düzenleme:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ama şu an için ne yapacağımı tam bilemedim hala. Görüştüğüm yerlerden olur diyen de var olmaz diyen de var, ekran değişimi gerek diyenlerden değiştireceğimiz ürün orijinal dersek yalan söylemiş oluruz diyen de var orijinal diyen de var. Sonuç olarak ne yapacağımı tam bilemedim yani. Aklımda orijinal ekran alıp direkt ekranı değiştirtmek var, doğru olur mu bulabilir miyim, nasıl bulurum onları da tam bilmiyorum. Sizin ya da başka birilerinin başka tavsiyesi var mıdır acaba, teşekkürler.

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ama şu an için ne yapacağımı tam bilemedim hala. Görüştüğüm yerlerden olur diyen de var olmaz diyen de var, ekran değişimi gerek diyenlerden değiştireceğimiz ürün orijinal dersek yalan söylemiş oluruz diyen de var orijinal diyen de var. Sonuç olarak ne yapacağımı tam bilemedim yani. Aklımda orijinal ekran alıp direkt ekranı değiştirtmek var, doğru olur mu bulabilir miyim, nasıl bulurum onları da tam bilmiyorum. Sizin ya da başka birilerinin başka tavsiyesi var mıdır acaba, teşekkürler.
Ustam sırf 150tl lik cam için tutup 500tl verip camı değiştirmek saçma olur.sen kendin tamir edebilir misin ?

Ustam sırf 150tl lik cam için tutup 500tl verip camı değiştirmek saçma olur.sen kendin tamir edebilir misin ?
Yani camı değiştirebilir misin?

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10

Yani camı değiştirebilir misin?
Nasıl yapıldığını görsem yapabilirim, ya da görmesem de yapabilirim, aklımda parmak izi okuyucu tuşu vs si eskisi gibi olup olmaması gibi şeyler var, yoksa elimden gelir, yapabilirim yani, ama nereden bulacağımı da tam bilmiyorum sadece camı mavi renk

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Nasıl yapıldığını görsem yapabilirim, ya da görmesem de yapabilirim, aklımda parmak izi okuyucu tuşu vs si eskisi gibi olup olmaması gibi şeyler var, yoksa elimden gelir, yapabilirim yani, ama nereden bulacağımı da tam bilmiyorum sadece camı mavi renk
link attım ustam oradan isteyebilirsin. beğenmediğin olursa iade sürecinde yardımcı olurlar.

link attım ustam oradan isteyebilirsin. beğenmediğin olursa iade sürecinde yardımcı olurlar.
tamir sürecinde yardımcı olabilirim sana

pardon ustam yanlış yazmışım sırf 150tl lik cam için tutup 500tl ye ekranı da katmak aşırı saçma olur ekranda leke falan yapmadıysa sadece cam değişimi yapın.telefoncular daha fazla ücret almak için ekranıda değiştiriyorlar.

Son düzenleme:

guneyemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
guneyemre
Cihazım
Mi 6
Konular
10
İlginiz için teşekkür ederim, cam değişimi kolay bir şey mi riski nedir onu da tam bilmediğimden biraz da orijinal set mi bulmaya çalışsam diye düşünmüyor değilim, parmak izi okuyucusu vs, sağlıklı olur mu çalışır mı sadece cam değişiminde, bilgisi olan ya da daha önce yapmış veya yaptırmış olan var mı acaba Mi 6 için

Üst Alt