Link gönderilmiyor zaten. OTA geliyor. Forum isminiz altında beta test member yazıyor mu? Belki daha kayıt işlemlerini tamamlamamışlardır. Ayrıca isminiz neydi qqi dan konuşuruz.
[doublepost=1529219838,1529219807][/doublepost]
Hocam hiç takip etmiyorum, Miui Forum App'a girip Günlük Checkin yapıyorum sadece
Başka birşeyi takip etmiyorum yani.
Pm gelecek yazmasa bende şüphelenirdim hocam da. Miui forumdaki Nick'im de buraoca2; hiç bakmadım hocam Beta tester yazıp yazmadığına. Nereden bakılır derseniz onu da bilmiyorum yani
Sadece Beta Tester Forumuna giriş yapabiliyorum ama, herkes yapabiliyor mu onu da bilmiyorum. Genel mesaj gelmişti sadece, Beta Tester grubuna alındınız diye.
[doublepost=1529227852][/doublepost]
Vermiyorlar verseler bile paylaşmak yasak. Kapalı beta da link vermemeye dikkat ediliyor anlaşılan Ama xda da hala çin beta lar sızdırılıyor.
Takan olduğunu düşünmüyorum hocam. Ama China Alpha gibi de herkes tarafından sızdırılmıyor, onun nedenini merak ettim
China Alpha linklerini heryerde görmüştüm, Global linkini ise Fuxin hocam sayesinde görebildim.
[doublepost=1529227882][/doublepost]
Hocam ilk izlenimleriniz nasıl, güzel iş çıkarmış mı geliştiriciler?
China Alpha'ya göre çok daha iyi, Günlük kullanıma fazlasıyla uygun bir rom olmuş.