Xiaomi mi 6 edge sorunu

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi couldtan yedek yaptığımız zaman miui proya eu ya yada beta stabile gevşek daha yedekleri geri yükleyebiliyorsunuz demi ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen hocam Mi Hesabı ile giriş yaptığınız zaman sıkıntı olmaz. Mi Cloud üzerinden yedeklerinizi yükleyin. Romlar arası geçiş yapmadan önce şimdi yedekle seçeneği ile son bir kez yedekler siniz.

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Aynen hocam Mi Hesabı ile giriş yaptığınız zaman sıkıntı olmaz. Mi Cloud üzerinden yedeklerinizi yükleyin. Romlar arası geçiş yapmadan önce şimdi yedekle seçeneği ile son bir kez yedekler siniz.
Eyvallah hocam çok sağol

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Rom geçişlerinde, özellikle de uygulama yedeklemesi için Titanium Backup'u tavsiye ederim. Mi Cloud veya Yerel Yedeklemelerde, uygulamalar yedeklense bile bazen Uygulama Verileri yedeklenmiyor; bu konuda baştan uyarayım. 1 Kere bu sorunu yaşadıktan sonra; Uygulamaları Titanium Backup ile yedeklemeye başladım Mi6'da.

Bu arada Ayar Yedeklemeleri pek işe yaramıyor; fakat özellikle Çağrı Kaydı, Mesajlar, Kişiler, Notlar gibi kısımlarda Mi Cloud ve Yerel Yedekleme uygulaması güzel çalışıyor. (Tabi Yedekleme yaparken, bu verilen yedeklemesinde sorun olup olmadığına dikkat edin, bazı versiyon romlarda; bu yedeklemeler yapıldı görünse dahi yedekleme yapmayabiliyor; bu yüzden baştan uyarayım ben)

v10furkanv10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
iPhone 6
Konular
4
Mi 6 kullanmıyorum ama 4G yi kapatmak sorunu çözecektir . Kapattıktan sonra uçak moduna al bir dakika bekle geri aç.

Üst Alt