Yardım xiaomi mi 6 bl kilidi için beta rom

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
mi6 için beta rom kurmam gerekiyor elinde son sürüm ve bl kilidi açarken sıkıntı yaşatmayacak romu olan var mı

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
Hocam bu arada bu indirdiginize geciste sıkıntı olabilir cunku global beta android 8
[doublepost=1518204771,1518204700][/doublepost]
Sıkıntı olmamasi adina şurdan devam edin ; şurdan romu indirdiniz cihazın içine downloaded_rom klasörüne atıcaksınız romu(downloaded_rom klasörü yoksa oluşturun) sonra telefonun icinden ayarlar/telefon hakkında/sistem güncelleme/ sağ üstteki 3 nokta/güncelleme paketi seçin buraya kadar tamamsa downloaded rom klasörünü burdan bulup(romu attığınız yer) romu secip islemi baslatiyorsunuz
Hocam bu dediğin romun dosyası bende yüklü ama telefon ne alakaysa güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyo napabilirim?

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hocam bu dediğin romun dosyası bende yüklü ama telefon ne alakaysa güncelleme doğrulanamıyor hatası veriyo napabilirim?
Hocam hic oyle bir hatayla karsilasmadigim icin bilgim yok maalesef. buraoca2 hocam sizin bilginiz var mi ?
Edit: 7.12.14ün öncesindeki sürümü denediniz mi belki sorun cozulur

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam hic oyle bir hatayla karsilasmadigim icin bilgim yok maalesef. buraoca2 hocam sizin bilginiz var mi ?
Edit: 7.12.14ün öncesindeki sürümü denediniz mi belki sorun cozulur

Hocam direk Son Global Beta yi denesin birde arkadaş.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Romu telefondan değil bilgisayardan indirin. Sonra cihaz hafızasına atın. Telefondan indirdiğinizde bazen eksik iniyor o yüzden sorun çıkabilir. Önce 7.12.14 yüklemeniz gerekiyor. 7.12.14 android 7 nin son sürümüdür. Önce onu indirip kurmalısınız daha sonra android 8 (oreo) için olanı indirip kurun. Dediğim şekilde yaparsanız sorun çıkmayacaktır. Unutmayın, telefondan değil bilgisayardan indirin romu. Bi de cihazdaki imei orijinal mi?

Oyla:

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
Romu telefondan değil bilgisayardan indirin. Sonra cihaz hafızasına atın. Telefondan indirdiğinizde bazen eksik iniyor o yüzden sorun çıkabilir. Önce 7.12.14 yüklemeniz gerekiyor. 7.12.14 android 7 nin son sürümüdür. Önce onu indirip kurmalısınız daha sonra android 8 (oreo) için olanı indirip kurun. Dediğim şekilde yaparsanız sorun çıkmayacaktır. Unutmayın, telefondan değil bilgisayardan indirin romu. Bi de cihazdaki imei orijinal mi?
İmei orjinal

Oyla:

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
Dediklerimi uygulayın. Bazı sonradan atılma imeilerde şebeke düşme problemi oluyordu mi6 larda. Ondan dolayı sordum. Orijinal imeilerde sorun çıkmıyor diye biliyorum.
Hocam dediğini yaptım ama bu sefer güncellemede "You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum stable version only" diye bir yazı çıkıyor

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Hocam dediğini yaptım ama bu sefer güncellemede "You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum stable version only" diye bir yazı çıkıyor
7.12.14 sürümünü yükleyebildin mi hocam?

Oyla:
Üst Alt