- Adım
- Rmys
- Cihazım
- Mi5x
- Konular
- 0
estagfurullah yardımcı oldunuz cok sagolunnSevindim hocam, olaya karamsar yaklaştığım için kusuruma bakmayın .
estagfurullah yardımcı oldunuz cok sagolunnSevindim hocam, olaya karamsar yaklaştığım için kusuruma bakmayın .
çok sagulun hallettim driverları sılıp tekrar kurdum sorun halloldu sanırım guncel degıllermıs bır de windowsta guncellemem vardı onuda yapınca hepsi duzeldi yazdklarınzı bırebır yaptım ve mıuı9a kavustuk cok sagolunn herseyy ıcınnn.son soru olarak root yapmam şartmıdır onu da yapayımm mı?
evet haklıymıssınız tmmdr oleyse bukadar mesai yeter bana o kalsın hayırlı aksamlarr sagolunDriver kaynaklı olması muhtemeldi dediğim gibi. Geçmiş olsun hocam. Root yapmanız şart değil, ihtiyacınıza göre yapabilirsiniz.
Bir süredir takip edemiyordum o dediğim sorunu da cozmuslerestagfurullah yardımcı oldunuz cok sagolunn
merhaba, yanlışlıkla system cache temizledim. şuan mi yazısında kalıyor açılmıyor telefon. içinde rom da yok nasıl rom atarım içine.
Twrp de bağla seçeneğine tıklayın ve usb ile bilgisayara bağlayıp rom dosyası atın dahili hafızaya. Sonra flashlayın.
Üstad sağol Varol sayende hallettim ancak şöyle bir sorun oldu. Linki güncellenmiştir sen irfan indirdim romu. Şuan baktığımda 8.7.12 v2 güncelleme gelmiş indir dediğimde zaten yüklü uyarısı veriyor. Nasıl guncelleyebilirim?Twrp de bağla seçeneğine tıklayın ve usb ile bilgisayara bağlayıp rom dosyası atın dahili hafızaya. Sonra flashlayın.