- Adım
- LEVENT
- Cihazım
- Mİ 11 LİTE
- Konular
- 1
Komut penceresine komutu yazdıktan sonra ekran görüntüsü alıp atar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Komut penceresine komutu yazdıktan sonra ekran görüntüsü alıp atar mısınız?
evet açılışta mi nin altında unlocked yazıyorBootloader kilidiniz açık mı emin misiniz?
evet açılışta mi nin altında unlocked yazıyor
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayi acip tekrar dener misiniz? Kokut ekranın da warning yazan yer dikkatimi cekti , bootloaderle ilgili bişey gibi gorunuyorevet açılışta mi nin altında unlocked yazıyor
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayi acip tekrar dener misiniz? Kokut ekranın da warning yazan yer dikkatimi cekti , bootloaderle ilgili bişey gibi gorunuyor
gizliderviş cihazın mi 5x olduğundan emin misin ? Mi a1 olmasın
yok hocam 5Xgizliderviş cihazın mi 5x olduğundan emin misin ? Mi a1 olmasın
üstad twrp açtım bu sefer hallettim herşeyi romu yükledim yeniden başlat yaptım telefon ekranında the system has been destroyed hatası çıktı.telefon şuan açılmıyorEvde kalmıyorum hocam bilgisayarım yanımda değil teamviewer ile yardımcı olmaya çalışırdım. Bi yerde bi hata yapıyosunuz diyeceğim ama bilmiyorum onuda. Bi konu açın isterseniz?
en.miui üzerinden china romu indirip, mi flash ile flash all seçeneği ile sıfırdan rom kurun. Sonra konudaki adımları tekrar uygulayınyok hocam 5X
[doublepost=1518622785,1518473259][/doublepost]
üstad twrp açtım bu sefer hallettim herşeyi romu yükledim yeniden başlat yaptım telefon ekranında the system has been destroyed hatası çıktı.telefon şuan açılmıyor