Rom Xiaomi Mi 5 V.9.5.2.0 Kararlı Geldi

• Konbuyu başlatan sinan345
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 83
  • Görüntüleme 12K

gencaksoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Akif
Cihazım
Mi5s
Konular
10
Persist.img dosyasını twrp den flashlayamazsınız yapmanız gereken telefonu edl moda almak ve mi flash (64 bit versiyonu) ile rom flashlamak bunu ard arda 1-2 defa yapmanız lazım ancak ozaman sorununuz çözülür.
[doublepost=1524590579,1524590382][/doublepost]
Birde xiaomi hesabınıza internetten girp orada tüm özellikleri etkinleştir var ona tıklayıp oradan telefon numaranız ile hesabınızı doğrulayınız ondan sonra sorununuzun çözleceğini sanıyorum.
Eminmisiniz hocam

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Eminmisiniz hocam
Aynı sorunları bende yaşadım sensörler çalışmıyordu edl modunda birkaç kere arka arkaya rom flashlayınca sorunum çözüldü. Persist.img dosyasını twrp den flashlanmıo bizzat denedim öyle bir seçenek yok.

imutlu2036

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
discovry eli
Konular
1
.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.

Hocam bütün ayarlar açık gibi gözüküyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-24-22-32-23-029_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-04-24-22-32-23-029_com.android.settings.png
    95,8 KB · Görüntüleme: 18

ojbojdos4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Meslek
Grafiker
Konular
0
Var mıdır Mi5s e güncellemeyi kuran?
Deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Hocam bütün ayarlar açık gibi gözüküyor
Benim ayarlarda tamam fakat denedim aynı sorun bende de var. Xiaomi'nin ne yapacağı belli olmuyo. Özelliği kapatmış dahi olabilirler. Çözüm bulursam tekrardan yazarım hocam.

Durdanecan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dürdane
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
0
Merhaba , Mi5s ime sabah geldi güncelleme OTA dan. Genellikle güncellemeleri yüklemeden önce uzuun bi müddet beklerim. Yorumları felan okurum nedir ,ne değildir diye. Bugün niyese bi çılgınlık yapıp ,yükle gitsin dedim :) Kurcalamadım daha hiçbirşeyi ama ilk fark ettiğim Watssap bildirimleri. Böyle çarşaf çarşaf geliyor aşağıya doğru. Watssap a girmeden. Diğer bildirimler de hakeza. Walla çok beğendim. Çok teşekkür ediyorum. Yapanın ellerinden öpüyorum.
Diğer bir husus ,bu sitede gezinmek tam bir işkenceye dönmüş. Normalde herzaman telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorum. Ve yaklaşık 3 güncelleme öncesinde tarayıcı sinir krizleri geçirtmeye başlamıştı. Sanırım tarayıcı da bi değişiklik olmamış yada sizin site çok kasıyor. Bilmiyorum. Yazarken de yorumları okumaya çalışırken de takılıp duruyor. Tarayıcıyla biraz daha vakit geçirdikten sonra anlayacağım ne olduğunu.
Pil konusuna gelirsek, telefonu aldığım günden beri (1 sene dolacak) günde 1 kere şarj ediyorum. Çok nadir durumlarda 2 kere şarj ettiğim oldu. Oyun oynamıyorum ,yoğun mesajlaşma ve video izleme yapıyorum.
Nazar etmeyeyim ama galiba bu sürümü beğendim.
Haydaaaa. Daha yukarıdaki cümleyi bitirmeden yüzde 50 den yüzde 48 e düştü pil
[doublepost=1524647459,1524642052][/doublepost]
Merhaba , Mi5s ime sabah geldi güncelleme OTA dan. Genellikle güncellemeleri yüklemeden önce uzuun bi müddet beklerim. Yorumları felan okurum nedir ,ne değildir diye. Bugün niyese bi çılgınlık yapıp ,yükle gitsin dedim :) Kurcalamadım daha hiçbirşeyi ama ilk fark ettiğim Watssap bildirimleri. Böyle çarşaf çarşaf geliyor aşağıya doğru. Watssap a girmeden. Diğer bildirimler de hakeza. Walla çok beğendim. Çok teşekkür ediyorum. Yapanın ellerinden öpüyorum.
Diğer bir husus ,bu sitede gezinmek tam bir işkenceye dönmüş. Normalde herzaman telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorum. Ve yaklaşık 3 güncelleme öncesinde tarayıcı sinir krizleri geçirtmeye başlamıştı. Sanırım tarayıcı da bi değişiklik olmamış yada sizin site çok kasıyor. Bilmiyorum. Yazarken de yorumları okumaya çalışırken de takılıp duruyor. Tarayıcıyla biraz daha vakit geçirdikten sonra anlayacağım ne olduğunu.
Pil konusuna gelirsek, telefonu aldığım günden beri (1 sene dolacak) günde 1 kere şarj ediyorum. Çok nadir durumlarda 2 kere şarj ettiğim oldu. Oyun oynamıyorum ,yoğun mesajlaşma ve video izleme yapıyorum.
Nazar etmeyeyim ama galiba bu sürümü beğendim.
Haydaaaa. Daha yukarıdaki cümleyi bitirmeden yüzde 50 den yüzde 48 e düştü pil

Ben bu yazıyı yanlış yere yazmışım. Özür dilerim. Silmeyi de yapamadım. Gerçekten siteyi kullanırken çok zorluk yaşıyorum. :(

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ben bu yazıyı yanlış yere yazmışım. Özür dilerim. Silmeyi de yapamadım. Gerçekten siteyi kullanırken çok zorluk yaşıyorum. :(

Hesabınızda ya da fourmda her hangi bir problem görünmüyor. Farklı bir tarayıcı ile giriş yapmayı deneyebilir misiniz?

demard

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
arda
Cihazım
mi 5
Konular
0
Herkese merhabalar.
Öncelikle hem burada hem yabancı forumlarda okuduklarıma göre anlaşılan şanslıyım, bahsedilen çok daha kritik sıkıntıları yaşamadım.
Ancak güncelleme sonrası kişi listemde bir saçmalama oldu. Görüntülenecek ve senkronize edilen liste sadece Google hesabım olmasına rağmen tekrarlanan kişi kayıtları ortaya çıktı bir anda ve bu tekrarlanan kayıtların içeriklerinde hiçbir farklılık yok. Böyle bir sıkıntı yaşayan, çözümü bilen var ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
İyi günler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SayZek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zekeriya
Cihazım
mi 5
Konular
4
Herkese merhabalar.
Öncelikle hem burada hem yabancı forumlarda okuduklarıma göre anlaşılan şanslıyım, bahsedilen çok daha kritik sıkıntıları yaşamadım.
Ancak güncelleme sonrası kişi listemde bir saçmalama oldu. Görüntülenecek ve senkronize edilen liste sadece Google hesabım olmasına rağmen tekrarlanan kişi kayıtları ortaya çıktı bir anda ve bu tekrarlanan kayıtların içeriklerinde hiçbir farklılık yok. Böyle bir sıkıntı yaşayan, çözümü bilen var ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
İyi günler.
aynı durum bendede oldu .google hesabını kaldırıp yeniden kurdum düzeldi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
aynı durum bendede oldu .google hesabını kaldırıp yeniden kurdum düzeldi
Aslında bu alanda sistemsel bir sıkıntı var görünüyor.
Örneğin, WhatsApp deki kişi bilgilerinin buraya alınıp alınmamasıyla ilgili tercih olmalı.
Araştırmalarıma rağmen böyle bir tercih bulamadım.
Sadece Google hesabını seçtiğin zaman da yine whatsapp de yer alan kişi bilgileri seçilmese bile kişi listesine eklenebiliyor.

Üst Alt