Merhaba , Mi5s ime sabah geldi güncelleme OTA dan. Genellikle güncellemeleri yüklemeden önce uzuun bi müddet beklerim. Yorumları felan okurum nedir ,ne değildir diye. Bugün niyese bi çılgınlık yapıp ,yükle gitsin dedim
Kurcalamadım daha hiçbirşeyi ama ilk fark ettiğim Watssap bildirimleri. Böyle çarşaf çarşaf geliyor aşağıya doğru. Watssap a girmeden. Diğer bildirimler de hakeza. Walla çok beğendim. Çok teşekkür ediyorum. Yapanın ellerinden öpüyorum.
Diğer bir husus ,bu sitede gezinmek tam bir işkenceye dönmüş. Normalde herzaman telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorum. Ve yaklaşık 3 güncelleme öncesinde tarayıcı sinir krizleri geçirtmeye başlamıştı. Sanırım tarayıcı da bi değişiklik olmamış yada sizin site çok kasıyor. Bilmiyorum. Yazarken de yorumları okumaya çalışırken de takılıp duruyor. Tarayıcıyla biraz daha vakit geçirdikten sonra anlayacağım ne olduğunu.
Pil konusuna gelirsek, telefonu aldığım günden beri (1 sene dolacak) günde 1 kere şarj ediyorum. Çok nadir durumlarda 2 kere şarj ettiğim oldu. Oyun oynamıyorum ,yoğun mesajlaşma ve video izleme yapıyorum.
Nazar etmeyeyim ama galiba bu sürümü beğendim.
Haydaaaa. Daha yukarıdaki cümleyi bitirmeden yüzde 50 den yüzde 48 e düştü pil