Yardım Xiaomi mi 5 ghost screen

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Ne kadar saçma ghost screen ile kasadaki çizik neden garanti dışı bıraksın bu cihaz ne zaman garantiye giricek benim cihazimda da var ghost screen kasada cizik yok geçen çizdim şimdi gidip kendim mi değiştiriyim
Her cihaz kendi dinamiğinde inceleniyor. cihazı garantidışı bırakan durumlar vardır arızanız bu durumla ilgili olsun veya olmasın. Kısmİ onarım yapılamamasının sebebi, garanti kapsamındaki cihazların ekspertiz onayından geçmesi için, (detaylı bir şekilde incelemesi sürecinde) tüm arızalarının giderilmiş olması ve prosedüre uygun hala getirilmesi gerekir.

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
peki o ekspertizler sizin ekibinizden ise neye istinaden ekspertiz onayı olucak üstadım çünkü bende cihazı garantiye gondericem forumlarda çok olumsuz dönüşler var delta servis hakkında

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
peki o ekspertizler sizin ekibinizden ise neye istinaden ekspertiz onayı olucak üstadım çünkü bende cihazı garantiye gondericem forumlarda çok olumsuz dönüşler var delta servis hakkında
Güvensizlik durumunda veya çözüme ulaşamadığınızda da tüketici hakem heyetinde ki bilir kişilere de sunabilirsiniz.

Üst Alt