O kadar çakma ürün varki orjinal bulup telefonu satmak istiyorum sıkıldım mi3 den
Dur çabuk yılma hemen.
O ekranın siparişini ver.Üzerine nillkin film çek bitti gitti.
Ben telefonu düşürdüm.cihaz brick oldu üstüne birde anakartta soket kopardım.Herkes çöp oldu o telefon dediler.Hatta o ara panikten japon sürmüştüm karta.Kökten gitti dediler.Ama ben ne yaptım
Önce ekran ve ekran koruyucu siparişi verdim.
Ekran geldi kendim değiştirdim.
Görüntüden sonra cihaza fastboot rom kurdum.Cihazı açmayı başardım.
İmei olayını hallettim.
Daha sonra 2 soketi iptal edip araya ince halojen kabloyla köprüleyip lehim attım.
Sonra telefonuma sim kartımı takip babalar gibi kullanmaya basladim.Suan sadece ekran filmi bekliyorum.
Benim yerimde olsan ne yapardın..
Hocam öyle benim telefonda sorunsuz şükür nillkin i de iki köşesinden catlattim sonra çıkardım mindar oldu. Ben hepsi burada da baktım eğer yazdığı gibi mi4 4g uyumlu ise onu almayı düşünüyorum uzun bir süre götürür o beniDur çabuk yılma hemen.
O ekranın siparişini ver.Üzerine nillkin film çek bitti gitti.
Ben telefonu düşürdüm.cihaz brick oldu üstüne birde anakartta soket kopardım.Herkes çöp oldu o telefon dediler.Hatta o ara panikten japon sürmüştüm karta.Kökten gitti dediler.Ama ben ne yaptım
Önce ekran ve ekran koruyucu siparişi verdim.
Ekran geldi kendim değiştirdim.
Görüntüden sonra cihaza fastboot rom kurdum.Cihazı açmayı başardım.
İmei olayını hallettim.
Daha sonra 2 soketi iptal edip araya ince halojen kabloyla köprüleyip lehim attım.
Sonra telefonuma sim kartımı takip babalar gibi kullanmaya basladim.Suan sadece ekran filmi bekliyorum.
Benim yerimde olsan ne yapardın..