yapma ya sipariş verdim o ekranı ben o kadar kötü mü tümsarf taki ekran ne yapacam bilemedim yaa her taraf çakma dolu türkiyede bir servis yapmak için 250 tl istedi ama orası da orjinal mi bilmiorum kiArkadaş bide söyledim adamlara o ürün çakma diye. Hala orjinal yazıyor. Bu kadar adi bir ekran olamaz cakmanin çakmasının çakması insanları kandırmayalım lütfen
MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orjinale göre sadece iz bırakması mı sorun performans olarak nasıl farkediyor aliexpressteki ekran.Valla ben ekranı 2 defa kırdım.Hepinde kendim yaptım.
zor birşey değil gözünde büyütme sadece biraz dikkat.
Bu arada aliexpress linkindeki ekranı kullanıyorum ekran parmak izi bırakıyor buda bazen sorun çıkartıyor.
lcd ekran ile beraber muhakkak nillkin koruyucu al.
ama orjinal gorilla glass değil hiçbir ekran bilesin.
dokunmatik tekrardan niye çalışmamaya başladı ki aldığınız ekran ile ilgili sanırım.BenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediralmıştım. Tavsiyem kendin değiştir pişman olmaman açısından, değiştirme araçları da mevcut. Ekranda kalite açısından bir sorun yaşamadım ama taktırdığım yerden dolayı sorun yaşamışlıklarım oldu. Sonraları kendim içini açtım eksik taktığı parçayı kendim ilave etmiştim fakat ilerleyen zamanlarda esrarengiz bir şekilde dokunmatik çalışmamaya başlayınca üzerinde durmadım.
Hocam ekranın Flash li fotoğrafını çekmeniz mümkün mü acaba bide eğer mümkünse ekran filminin anakart A takıldığı yerde ki filmin şeridine bakabilir miyimBenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediralmıştım. Tavsiyem kendin değiştir pişman olmaman açısından, değiştirme araçları da mevcut. Ekranda kalite açısından bir sorun yaşamadım ama taktırdığım yerden dolayı sorun yaşamışlıklarım oldu. Sonraları kendim içini açtım eksik taktığı parçayı kendim ilave etmiştim fakat ilerleyen zamanlarda esrarengiz bir şekilde dokunmatik çalışmamaya başlayınca üzerinde durmadım.