Yardım Xiaomi mi 13T için stabil bir yazılım yüklemelimiyim

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.9.0
Telefon Modeli
Xiaomi13T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar benim telefonum xiaomi 13T ve bootlader açık global bir cihaz hyperOS 2.0 çıktığında yapay zeka özelliklerini daha iyi kullanmak için en stabil romu yüklemeyi düşünüyorum eu rom gibi sizce en stabil rom hangisi olur yani eu çin vs. Ve en güvenilir site hangisidir bir sürü site var da

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
27
En stabil istiyorsan her zaman stabil olan Çin romu dur 13t serisinde var mı bilmiyorum lakin unutma Çin romunda Google yoktur. Çin romundan sonra en stabil romlar Tayvan ve Endonezyadır. Geri kalan romlar her zaman ram ve batarya yer. Genelde eea çok iyi global çok iyi diye övünürler ama bszı cihazlar için geçerli değil hatta nerdeyse tüm cihazlar için geçerli değil. Saydığım gibi üç rom Çin Tayvan Endonezya romu bunlardan birini indir. Güvenilir bir site istiyorsan Xiaomi Tools bu konuda güvenilir bir sitedir

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En stabil istiyorsan her zaman stabil olan Çin romu dur 13t serisinde var mı bilmiyorum lakin unutma Çin romunda Google yoktur. Çin romundan sonra en stabil romlar Tayvan ve Endonezyadır. Geri kalan romlar her zaman ram ve batarya yer. Genelde eea çok iyi global çok iyi diye övünürler ama bszı cihazlar için geçerli değil hatta nerdeyse tüm cihazlar için geçerli değil. Saydığım gibi üç rom Çin Tayvan Endonezya romu bunlardan birini indir. Güvenilir bir site istiyorsan Xiaomi Tools bu konuda güvenilir bir sitedir
Rus romu nasıldir

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
13T için şahsen benim düşünceme göre en iyi rom Rusya romu.

Xiaomi EU da iyidir de güncelleme için ücret vermek veya ücret veren birinin linki paylaşmasını beklemek nereye kadar dayanılır olabilir?

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34

Xiaomi EU da iyidir de güncelleme için ücret vermek veya ücret veren birinin linki paylaşmasını beklemek nereye kadar dayanılır olabilir?
Nasıl yapılıyor o işlem

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34

HOCAM PEKİ BİR SORUM DAHA OLACAK SİZE SİZCE telefona yeni rom yüklemelimiyim ben daha çok özellik istiyorum ve stabil olsun istiyorum bunlar rusya romunda varmı yoksa tek değişen xiaominin kendi uygulamasımı yoksa diğer başka özelliklerde varmı bunlar herhalde sadece çin de ve eu da varmış ama eu nedense pek içime sinmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani benim için en önemliside kamera arası geçiş nasıl globalinkinden memnun değilim

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
HOCAM PEKİ BİR SORUM DAHA OLACAK SİZE SİZCE telefona yeni rom yüklemelimiyim ben daha çok özellik istiyorum ve stabil olsun istiyorum bunlar rusya romunda varmı yoksa tek değişen xiaominin kendi uygulamasımı yoksa diğer başka özelliklerde varmı bunlar herhalde sadece çin de ve eu da varmış ama eu nedense pek içime sinmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani benim için en önemliside kamera arası geçiş nasıl globalinkinden memnun değilim
Stok romlar arası geçiş ekstra özellik kazandırmaz. Hepsi neredeyse birbirinin aynı özellikte. Yalnızca optimizasyon ve arama-mesajlaşma uygulaması farkı olur. Xiaomi EU romda daha fazla özellik olur ama onda da güncelleme dert işte.

Kamera geçişleri yüksek ihtimalle aynıdır, bir fark olacağını düşünmüyorum.

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Stok romlar arası geçiş ekstra özellik kazandırmaz. Hepsi neredeyse birbirinin aynı özellikte. Yalnızca optimizasyon ve arama-mesajlaşma uygulaması farkı olur. Xiaomi EU romda daha fazla özellik olur ama onda da güncelleme dert işte.

Kamera geçişleri yüksek ihtimalle aynıdır, bir fark olacağını düşünmüyorum.
Evet hocam eu romda oyüzden onu taktım biraz kafaya , ücretli o romlar ama şimdi bi hocam daha paylaşmış bi eu rom u ama herzaman öyle bulamayabilirim satın almayla vs. Şimdi ben o eu romu denesem tekrardan rusya romuna geçebilirmiyim mesela bir sorum daha olacak birde rusya romuna geçince rusyadaki güncellemeleri ota olarak alırmıyım

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Evet hocam eu romda oyüzden onu taktım biraz kafaya , ücretli o romlar ama şimdi bi hocam daha paylaşmış bi eu rom u ama herzaman öyle bulamayabilirim satın almayla vs. Şimdi ben o eu romu denesem tekrardan rusya romuna geçebilirmiyim mesela bir sorum daha olacak birde rusya romuna geçince rusyadaki güncellemeleri ota olarak alırmıyım
Rusya da stok rom olduğu için güncellemeleri cihaz üzerinden alabilirsiniz. EU romda cihaz üzerinden güncelleme yapamazsınız, bilgisayar gerekiyor; ayrıca güncellemelerini bulma konusunda bir şey diyemem, ya para vereceksiniz ya da birinin paylaşmasını bekleyeceksiniz.

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Rusya da stok rom olduğu için güncellemeleri cihaz üzerinden alabilirsiniz. EU romda cihaz üzerinden güncelleme yapamazsınız, bilgisayar gerekiyor; ayrıca güncellemelerini bulma konusunda bir şey diyemem, ya para vereceksiniz ya da birinin paylaşmasını bekleyeceksiniz.
Tamamdır hocam ozaman ben sizin attığınız rom üzerinden yükleyeyim orjinal resmi herhalde zaten sizinki.

Oyla:
Üst Alt