Yardım Xiaomi mi 13T için stabil bir yazılım yüklemelimiyim

talhasahin66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.9.0
Telefon Modeli
Xiaomi13T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar benim telefonum xiaomi 13T ve bootlader açık global bir cihaz hyperOS 2.0 çıktığında yapay zeka özelliklerini daha iyi kullanmak için en stabil romu yüklemeyi düşünüyorum eu rom gibi sizce en stabil rom hangisi olur yani eu çin vs. Ve en güvenilir site hangisidir bir sürü site var da

talhasahin66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
25
Rusya da stok rom olduğu için güncellemeleri cihaz üzerinden alabilirsiniz. EU romda cihaz üzerinden güncelleme yapamazsınız, bilgisayar gerekiyor; ayrıca güncellemelerini bulma konusunda bir şey diyemem, ya para vereceksiniz ya da birinin paylaşmasını bekleyeceksiniz.
hocam yükledim rusya romunu gayet güzel gibi görünüyor hemde video da kameralar arası geçişde gerçekten fark var ilk baştan anlaşılıyor bence ama hala aklım eu romda kaldı ama yapacakbirşey yok birilerinin atmasını beklemek sıkıntı teşekkürler hocam birde siz her yeni romu paylaşıyormusunuz

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
hocam yükledim rusya romunu gayet güzel gibi görünüyor hemde video da kameralar arası geçişde gerçekten fark var ilk baştan anlaşılıyor bence ama hala aklım eu romda kaldı ama yapacakbirşey yok birilerinin atmasını beklemek sıkıntı teşekkürler hocam birde siz her yeni romu paylaşıyormusunuz
Şu sıralar ilgilenemiyorum ama çıktıkça paylaşmaya çalışıyorum.

Oyla:

karya48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Hangi sayfadan alıyorsunuz hocam