biz hala 7 gün süresini bekliyoruz bakalım acılacakmı...Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBurdan mi 11 bul indir
Her cihazda işe yaramıyor şans işi,forumda da fazlaca örneği var işine yarayan da yaramayan da çokStreX, hocam beklemek zorunda değil xiaomitoolsv2 ile bölgeyi çin yaparak açabilir eğer mi11 de çalışıyor ise ben imei attım başka cihaza note 9'a bu yöntemle oldu
Denedim ama oda olmadı bir iki günüm kaldı çarşamba acılır mesaj felan geliyormu acıldı diye yada nereye bakıyoruz acılmışmı diye...Her cihazda işe yaramıyor şans işi,forumda da fazlaca örneği var işine yarayan da yaramayan da çok
hocam bana rica etsem yardımcı olurmusun nasıl yapacagım dedigini... uzar diye korkuyorum süre tekrardanStreX, hocam beklemek zorunda değil xiaomitoolsv2 ile bölgeyi çin yaparak açabilir eğer mi11 de çalışıyor ise ben imei attım başka cihaza note 9'a bu yöntemle oldu
dedigin gibide yaptım birkez daha denedim ama bu hatayı veriyorStreX, hocam beklemek zorunda değil xiaomitoolsv2 ile bölgeyi çin yaparak açabilir eğer mi11 de çalışıyor ise ben imei attım başka cihaza note 9'a bu yöntemle oldu
Açıklamada diyor ki sürenin bitmesini bekleyin,aksi hale süre sıfırlanacak ve baştan beklemek zorunda kalacaksınız.dedigin gibide yaptım birkez daha denedim ama bu hatayı veriyor
unlock programı hata veriyor bende bunla yaptım olurmu acaba xiaomitoolsv2 gecen bunla yapmıştımAçıklamada diyor ki sürenin bitmesini bekleyin,aksi hale süre sıfırlanacak ve baştan beklemek zorunda kalacaksınız.
Kilit açmak için bildirim gelmez,süre bitince belirtilen adımları tekrar yaptığınızda işlem başarıyla tamamlanır ve kilit açılır
çarşamba bitecek gibi görünüyor olmadı perşembe deniyecegim tekrar yarın biter zannımca akşama dogruyamatonisa, 7 gün bekleyin hocam çok az bi süre kalmış