- Adım
- hasan
- Cihazım
- mi11
- Konular
- 0
hocam cihazıma nasıl kura bilirim yardımcı olursan sevinirim..İnsallah en yakin zamanda gelirde bu dertten kurtuluruz.
hocam cihazıma nasıl kura bilirim yardımcı olursan sevinirim..İnsallah en yakin zamanda gelirde bu dertten kurtuluruz.
hocam bana kilidi acmak icin 7 süre veriyor bugünde nasıl yapa biliriz bu işi yüklemek istiyorum romuBu konuda bisey diyemiyorum malum basima gelen belli.
Hocam bu kilit acma işini daha kısa sürede yapamazmıyız 7 gün bekle diyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz bekliyor böyle ..
Süre beklemek zorundasınızHocam bu kilit acma işini daha kısa sürede yapamazmıyız 7 gün bekle diyor
peki resmi sitede romu cıkınca aynı ,işlem gerekiyormu yoksa kilidi acmadanda yükleye bilirmiyim....buradaki kilidi acmadan yüklemiyor gibi gerci risk alıp denemedim kilidi acmadan yüklemeyiSüre beklemek zorundasınız
Mi 11 için global rom yokpeki resmi sitede romu cıkınca aynı ,işlem gerekiyormu yoksa kilidi acmadanda yükleye bilirmiyim....buradaki kilidi acmadan yüklemiyor gibi gerci risk alıp denemedim kilidi acmadan yüklemeyi
zaten kilit aktif olana kadar global rom cıkar bunu yapa bilse idim iyi olurdu buda zaten beta rom olsa gerek cihaz bir haftadır kuzu gibi yatar oldu peki globalı direkemi yüklüyoruz yoksa kilit acmakmı gerekMi 11 için global rom yok
sadece çin romu var şuan.
Türkçe için eu kurmanız lazım onun için de kilit şart
Kilit açılması şartzaten kilit aktif olana kadar global rom cıkar bunu yapa bilse idim iyi olurdu buda zaten beta rom olsa gerek cihaz bir haftadır kuzu gibi yatar oldu peki globalı direkemi yüklüyoruz yoksa kilit acmakmı gerek