- Adım
- Murat Kaan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 20
Yaptim olmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Canin sagolsun kardesim
Yaptim olmadi
Canin sagolsun kardesim
Bende confik cok ama mi 11 atamiyorum sorun oşuan pcdeyim bana hatırlatırsan birazdan sana 90 config'i atarım denersin
Data dosyalarına erişmek için cihazın kendi dosya yöneticisine gir dataya tıkla erişime izin isteyecek izni ver dosyalara eriş. Her girişte izin ister bu şekilde erişim sağlayabilirsin.Arkadaşlar selamün aleyküm mi 11 aldık ama pek memnun kalmadım ekranını çok met ettiler ama mi9 se nin renkleri daha canlı ve parlak ikiside amoled ekran ve mi 11. Ekran yenileme 120 Hz var ama pubg mobilede 90hz açmıyor hatta pubgde kasıyor bu cihaz 800€ ero çöp oldu. Android 11 var data dosyalarına ulaşım yok bunu nasıl çözeceğim
OlmuyorData dosyalarına erişmek için cihazın kendi dosya yöneticisine gir dataya tıkla erişime izin isteyecek izni ver dosyalara eriş. Her girişte izin ister bu şekilde erişim sağlayabilirsin.
Zarchiver programını kurBende confik cok ama mi 11 atamiyorum sorun o
Mi 11 de pubg klasorlerine erisim saglasam bile paks klasoru yok
Herseyi denedim yok. Pubg mobili normal kaldirmadan dosyasini bile silmene izin vermiyor isim degistirim baska dosya koysan oyun obb hatasi diyiyor yani root olmadan bu telefonda pubg mobile imkani yok confik yapilmiyor her yolu denedimZarchiver programını kur
root ile erişe biliyormuyuz ? eriştik diyelim oyun aciyormu? ben manuel data sini obb sini attim pubg nin oyuna baslarken hata veriyor root ile oyle bir imkan arsa bilmek isterimHerseyi denedim yok. Pubg mobili normal kaldirmadan dosyasini bile silmene izin vermiyor isim degistirim baska dosya koysan oyun obb hatasi diyiyor yani root olmadan bu telefonda pubg mobile imkani yok confik yapilmiyor her yolu denedim
Kardesim ben kullaniyorum 110 fps hdr modunda oyunuyorum confik atabiliyorsun ama degim gibi root olmadan yapamazsin. Ben iki ay uyumadim bunu arastirdim tek yol root baska android 11 li telefonlarda degisik dosya yoneticisle yapiliyor sadece mi 11 ve oppo fix 3 modellerinde olmuyor rot erisimi sartroot ile erişe biliyormuyuz ? eriştik diyelim oyun aciyormu? ben manuel data sini obb sini attim pubg nin oyuna baslarken hata veriyor root ile oyle bir imkan arsa bilmek isterim
mutlaka deniyecegim tesekkur ederimKardesim ben kullaniyorum 110 fps hdr modunda oyunuyorum confik atabiliyorsun ama degim gibi root olmadan yapamazsin. Ben iki ay uyumadim bunu arastirdim tek yol root baska android 11 li telefonlarda degisik dosya yoneticisle yapiliyor sadece mi 11 ve oppo fix 3 modellerinde olmuyor rot erisimi sart
Mi 11 kullanicisiyim biliyorum
110 fps yi nasıl aliyorsun mi 11 arkadasn teli bende mi10 pro var sorunsuz kullana biliyorum herseyi 90 fps secenegim var seçiyorum fakat oyundayken 60 fps ustne cikmiyor oyun romlami alakali anlamadim ama siz nasıl yaptiniz ?Kardesim ben kullaniyorum 110 fps hdr modunda oyunuyorum confik atabiliyorsun ama degim gibi root olmadan yapamazsin. Ben iki ay uyumadim bunu arastirdim tek yol root baska android 11 li telefonlarda degisik dosya yoneticisle yapiliyor sadece mi 11 ve oppo fix 3 modellerinde olmuyor rot erisimi sart
Mi 11 kullanicisiyim biliyorum
Oncelikle telefonun ekranini 60 hz cekin sonra ayarlara girin arama kismina pil yazin pil ve performansa girip depalama diyip oyaradaki butun verileri silin diyin. Tekrar ayarlara donun orda uygulamalar var oraya girip tum uygulamalar diyip pubg yazin ve pubg tiklayara orada pil tasarufunu yok yapin. Geri delin ve ekran bolumunden ekran yenileme hizini 120 ye cikartin. Sonra oyuna girin 90 fps yapin eglence parkina girin kosarken game turboya bakin kac fps verecek 90 ustune muhakkak cikar cikmazsa eger. Baska yontem var magisk programiyla game unloc filash yapilmalimutlaka deniyecegim tesekkur ederim
110 fps yi nasıl aliyorsun mi 11 arkadasn teli bende mi10 pro var sorunsuz kullana biliyorum herseyi 90 fps secenegim var seçiyorum fakat oyundayken 60 fps ustne cikmiyor oyun romlami alakali anlamadim ama siz nasıl yaptiniz ?