Haber Xiaomi Mi 10'un Özellikleri, Bir İnternet Sitesinde Ortaya Çıktı!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin bu sene içerisinde çıkaracağı Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro, sadece Snapdragon 865’e sahip olmakla kalmayacak buna ek olarak oldukça güçlü farklı donanımlara da sahip olacak.
Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro’nun Snapdragon 865 amiral gemisi işlemcisini kullanan ilk telefonlar olması bekleniyor. Bunun haricinde cihazla ilgili ortaya çıkan bazı bilgiler de bu akıllı telefonların, donanım konusunda pek de hafife alınmaması gerektiğini gösteriyor.

700 dolar civarında bir fiyata sahip olacak olan Xiaomi Mi 10’un özellikleri
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Slashleaks tarafından ortaya çıkarılan görsel, Xiaomi Mi 10’un özellikleri ve fiyatı hakkında birçok detayı gözler önüne seriyor. İlk olarak cihazda LPDDR5 bellek konfigürasyonu olmadığını ancak bunun yerine 12 GB LPDDR4x varyantının kullanıldığını söylemek gerekiyor.
Ayrıca Android işletim sistemine sahip amiral gemisi akıllı telefonlarda kullanıldığını sıkça gördüğümüz UFS 3.0 dâhili bellek yerine UFS 2.1 kullanılıyor. Cihazın, dâhili depolama kapasitesi ise 512 GB olacak.
Yeni ortaya çıkarılan bilgilerle daha önce ortaya çıkarılan bilgiler arasındaki ortak nokta, 90 Hz değerindeki yenileme hızı ve dördü arkada ikisi önde olmak üzere 6 adet kamera. Cihazdaki en büyük kameranın 64 MP değerinde olduğu görülüyor. 108 MP değerindeki kameranın ise cihazın Pro modelinde yer alması bekleniyor. Bunun haricinde Mi 10’un taşınabilir kamera özelliğiyle birlikte gelmesine de olası gözle bakılıyor.

Cihazın, 4.500 mAh değerinde bir bataryanın yanı sıra hızlı şarj desteğine sahip olacağı da görülüyor. Ancak Qi kablosuz şarj özelliğinden herhangi bir yerde bahsedilmiyor ki bunun da biraz kafalarını karıştırdığını söylemek lazım. Fiyat kısmına gelindiğiyse Mi 10’un 670 dolar (3.900 TL) gibi bir değere sahip olacağı görülüyor. Tabii bu bilgiler, resmi kaynaklardan gelen bilgiler değil. Dolayısıyla çıkan cihazda farklı özellikler yer alabilir.

Xiaomi Mi 10 donanım özellikleri
  • RAM: 12 GB LPDDR4x
  • Depolama: 256 GB / 512 GB UFS 2.1
  • İşlemci: Sekiz çekirdekli 2,84 GHz Snapdragon 865
  • Arka kamera: 64 MP + 12 MP + 8 MP + 2 MP
  • Ön kamera: 32 MP + 8 MP
  • Batarya: 4.500 mAh, hızlı şarj
  • Ekran: 6,57 inç 90 Hz AMOLED
  • Güvenlik: Yüz tanıma, parmak izi okuyucu
  • SIM: Çift SIM kart

webtekno

Son düzenleme:

dumert09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0
Dördü önde ikisi arkada 6 kamera he

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dördü önde ikisi arkada 6 kamera he

Güzel bir satış-pazarlama stratejisi hocam. Ne kadar çok kamera, o kadar çok satış. clap~~

dumert09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0
Güzel bir satış-pazarlama stratejisi hocam. Ne kadar çok kamera, o kadar çok satış. clap~~
Öyle fakat arkaya 4 tane koyup öne 2 tane koysalarmış daha iyi olurmuş sanki

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle fakat arkaya 4 tane koyup öne 2 tane koysalarmış daha iyi olurmuş sanki

Mesajınızı yanlış okumuşum hocam. Normalde dördü arkada değil mi :D

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Telefonu önden gören %100 samsung der, o şelale ekranı keşke kullanmasalarmış iyi olurmuş.

Adamın birisi 2020 yılının ilk çeyreğinde Lpddr5'e sahip cihazları görebilirsiniz demişti ama anlaşılan fos çıktı. Oysaki SD 865 destekliyordu ddr5'i UFS 3.0 da yok. 6K, 8K video gelecek dendi o da yalan oldu galiba .USB görüntü aktarımıda halen yoktur. Allah verede sensörü K30 daki gibi Sony kullanmış olsalar bari.

Alıştılar artık bir son model SD birde son model Sensör tamam amiral gemi yaptık. Geçen sene o kadar vaatlerde bulundular gel gelelim ortada icraat yok.

Neyse yinede SD, Kamera,Ekran, QC 4+ özellikleri bile kurtarıyor, fakat fiyat 700 dolar civarlarında olursa biraz sıkıntılı olur.
Yurt dışı fiyatı bu düzeyde olan bir cihaz Türkiye pazarında en az 7 bin lirayı görür. Hadi garantisiz alalım desek oda düşse düşse 5 bine düşer. Ee şimdi 5 bin lira verip garantisiz imei atılmış cihaz mı alacak millet.
Aslına bakılırsa 2020 yılı için gereksiz bir cihaz olmuş, galiba bir geçiş cihazı gibi geliyor bana. çok dişe dokunur gelişme yok gibi ama hiç'e sayılamayacak kadar da ilerleme var.

Yinede misal diyorum Mi 9 dan yada Mi 9T Pro dan bir adam bu cihaza neden geçsin? Acaba nasıl bir bahane buluna bilir bu cihaza geçmek için. haha-- haha--

Neyse fazla beyin yaktım galiba ben.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Telefonu önden gören %100 samsung der, o şelale ekranı keşke kullanmasalarmış iyi olurmuş.

Adamın birisi 2020 yılının ilk çeyreğinde Lpddr5'e sahip cihazları görebilirsiniz demişti ama anlaşılan fos çıktı. Oysaki SD 865 destekliyordu ddr5'i UFS 3.0 da yok. 6K, 8K video gelecek dendi o da yalan oldu galiba .USB görüntü aktarımıda halen yoktur. Allah verede sensörü K30 daki gibi Sony kullanmış olsalar bari.

Alıştılar artık bir son model SD birde son model Sensör tamam amiral gemi yaptık. Geçen sene o kadar vaatlerde bulundular gel gelelim ortada icraat yok.

Neyse yinede SD, Kamera,Ekran, QC 4+ özellikleri bile kurtarıyor, fakat fiyat 700 dolar civarlarında olursa biraz sıkıntılı olur.
Yurt dışı fiyatı bu düzeyde olan bir cihaz Türkiye pazarında en az 7 bin lirayı görür. Hadi garantisiz alalım desek oda düşse düşse 5 bine düşer. Ee şimdi 5 bin lira verip garantisiz imei atılmış cihaz mı alacak millet.
Aslına bakılırsa 2020 yılı için gereksiz bir cihaz olmuş, galiba bir geçiş cihazı gibi geliyor bana. çok dişe dokunur gelişme yok gibi ama hiç'e sayılamayacak kadar da ilerleme var.

Yinede misal diyorum Mi 9 dan yada Mi 9T Pro dan bir adam bu cihaza neden geçsin? Acaba nasıl bir bahane buluna bilir bu cihaza geçmek için. haha-- haha--

Kesinlikle doğru... Özellikle mi 10 yani bir nevi mi x modeli akıllara zarar bir cihaz olması gerekir. Ayrıca fiyat da doğru ise abartılı olur ki gerçekten Mi9 veya pro kullanan birinin almasına gerek dahi olmaz. Ego tatmin etmek için olur ancak.

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16

Şahsen o cihazlardan geçiş yapılacaksa ekran altı kamera çıkana kadar beklenilmeli

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kesinlikle doğru... Özellikle mi 10 yani bir nevi mi x modeli akıllara zarar bir cihaz olması gerekir. Ayrıca fiyat da doğru ise abartılı olur ki gerçekten Mi9 veya pro kullanan birinin almasına gerek dahi olmaz. Ego tatmin etmek için olur ancak.

Hocam Xiaomi ile ne egosu tatmin edecek adam. 700 dolar verecek olsa gider Apple,Oneplus, Samsung falan alır.

700 dolar verecek de ne olcak içinden ne çıkacağını biliyoruz işte şuan kullandığımız Android 10 Miui 11, insta da, whatsapp da rezillik yaşıyacak, düzgün fotoğraf, video çekmek için başka uygulamalar yükleyecek, yazılım bir ton kafa ağrıtacak ROM, Root uğraşacak falan filan.

Bir kaç aya kadar 11 Pro lar yada 7T ler, S10+ ler o fiyatlara yaklaşır zaten adam en azından premium bir cihaz almış olur egosunu kabartır.

Neyse ben niye heyecana, geldiysem benlik bir şey yok ortada. haha-- haha-- haha-- Mi 9 bozulana yada ekranı çatlayana kadar devam.inlove~~ En iyi mal, sahip olduğun maldır.

Ama fiyat yüksek gerçekten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen o cihazlardan geçiş yapılacaksa ekran altı kamera çıkana kadar beklenilmeli
Neden?

Üst Alt